28.01.2011 15:02
На цьому у ході прес-конференції наголосив начальник управління у справах сім’ї, дітей і молоді Сумської облдержадміністрації Олег Лата.

За словами посадовця, минулоріч за рахунок держави оздоровилося 55735 дітей шкільного віку, що становить майже 60% від їх загальної кількості.

В 2010 році вперше була започаткована практика виділення коштів з місцевих бюджетів не лише на здешевлення вартості путівок до закладів відпочинку та оздоровлення області, але й на їх придбання. Протягом року діти пільгових категорій мали змогу відпочити та оздоровитися в міжнародному дитячому центрі «Артек» та дитячому центрі «Молода гвардія».

Сред пріоритетних напрямків 2011 року - розвиток мережі наметових таборів та байдаркових сплавів, створення на базі колишнього заміського закладу відпочинку та оздоровлення «Електрон» обласного дитячого спортивно-оздоровчого центру, оптимізація та врегулювання механізму надання пільг багатодітним родинам, створення обласного молодіжного центру праці в Сумах та Шостці, Глухові, Лебедині, Охтирці, збільшення обсягів фінансування програми молодіжного житлового кредитування.

Важно! Материал подготовлен на основании актуальных научных и медицинских исследований и носит исключительно информационный характер. Данная информация не может быть основанием для установки диагноза или лечения. Если у вас проблемы со здоровьем, для установки диагноза обязательно обратитесь к врачу.