25.01.2014 19:51
Задля забезпечення широкого громадського діалогу Президентом України викликано на публічні дебати Віталія Кличка, на які той надав свою згоду. Також Президентом України запропоновано посаду Прем’єр-міністра України Арсенію Петровичу Яценюку. У разі згоди останнього зайняти пост Прем’єр-міністра України Президентом України буде прийнято рішення про відставку Уряду. Посаду Віце-прем'єра з гуманітарних питань Президентом України запропоновано Віталію Кличку.

О таком решении рабочей группы по урегулированию политического кризиса заявила Министр юстиции Елена Лукаш, сообщает официальный сайт президента Украины.


"Президент України переконаний, що спільна робота разом з опозицією допоможе державі об’єднатися і провести необхідні реформи для держави і суспільства. Президент України вкотре висловив жаль з приводу всіх трагічних випадків, поранень, жертв конфліктів останніх днів та наголосив на неприпустимості насильства. Ми засуджуємо всі радикальні сценарії та їхні наслідки. Переговори будуть продовжуватися за домовленістю сторін", - добавила министр юстиции.