Президентські перегони в США: Буш повертається?..
04.05.2016 11:17

Під час минулих президентських виборів в США республіканці програли демократам, тому цього разу вони мають всі підстави виграти. Про це в ексклюзивному коментарі цнтернет-виданню Новости Украины – From-UA розповів аналітик, директор Центру розвитку суспільства Ігор Харченко.

За словами нашого співрозмовника, багато дослідників в США вважають, що кандидатура Дональда Трампа від республіканців на президентських виборах в США значно підвищує шанси Хілларі Клінтон на перемогу.

Коментуючи відмову Тед Круза вести боротьбу від республіканців, експерт каже наступне: «Республіканці можуть висунути якогось іншого основного кандидата, наприклад, Буша. Але це внутрішні речі, треба перевірити механізм, чи можуть республіканці висунути когось іншого».

«Республіканці прекрасно розуміють, що шанси у Клінтон виграти вище, а програти вони не можуть: минулого разу вони вже програли демократам і тепер мають всі підстави виграти. Можливо, є дійсно механізм, здатний переграти цю історію», - додає Ігор Харченко.

Нагадаємо, сенатор від штату Техас Тед Круз у своїй промові після поразки на праймеріз в штаті Індіана заявив, що більше не буде боротися за номінацію від республіканців.