«Євробачення-2017» має проходити у Львові
24.06.2016 19:09

У Києві «Євробачення» вже проходило, тому наступним має бути Львів. Про це в ексклюзивному коментарі інтернет-виданню Новости Украины – From-UA розповів український співак, заслужений артист України Віктор Павлик.

За словами нашого співрозмовника, «Євробачення-2017» має проходити у Львові.

«Коли Джамала ще тільки їхала на «Євробачення», я їй одразу пророчив перемогу. Я казав, що вона виграє цей пісенний конкурс. Я казав, що Джамала їде реально перемагати, бо я особисто з нею знайомий, знаю її і те, як вона вміє співати. Їй практично немає рівних. Тому я одразу давав 99,9% на її перемогу. І я прекрасно розумів, що якщо вона переможе, то «Євробачення» мають проводити в Україні. Але з нинішньою ситуацією я не думаю, що ми готові серйозно його прийняти», - зазначає співак.

«Тому моя думка була така: щоб в ідеалі Джамала перемогла, ми повернули собі Крим у склад Україні, і у Ялті провели б Євробачення. Мені би так хотілося. Але щоб не літати в небесах, ми прекрасно розуміємо, що Крим не є нашим, і це зробити практично неможливо в теорії, і у нас залишається чиста Україна. А чиста Україна – це може бути або Київ, тому що це столиця, зрозуміло, або Львів», - додає артист.

Віктор Павлик нагадує, що у Києві «Євробачення» вже проходило, тому наступним має бути Львів.

«Якщо область готова за це взятися, і якщо Україна готова допомогти, то я думаю, що у Львові відбудеться «Євробачення». Львів – західноєвропейське місто, столиця Західної України, яка для мене рідна, бо я сам із Тернополя. А Львів максимально наближений до Польщі, яка є реально фірмовою крутою країною, яка може подати приклад. Напевно приїде багато із Польщі людей, та й з усієї України», - зазначає співрозмовник видання.

Нагадаємо, раніше інтернет-видання Новини України - From-UA повідомляло про те, що в п'ятницю, 24 червня, починається відбір міста, яке прийме Євробачення 2017 року.