Чоловіки практично ніколи до кінця не задовольняють жінку - вчені
29.09.2016 21:36

Жінки дуже тонкі і тендітні натури, які потребують постійної ласки, доторків, пестощів. Але окрім пестощів під час самого «процесу», всіх цих тонкощів жінка потребує перед, а особливо, після сексу, передає "Бджола".

Ось у чому найбільша помилка чоловіків, які одразу після сексу залишають кохану «напризволяще», просто лежачи поруч.

Канадські вчені, дослідивши сексуальні взаємини 2400 добровольців, встановили, що більша половина чоловіків не приділяють достатньо уваги своїм жінкам після сексу. Виявляється, що жіноча половина людства найбільше потребує навіть не самого сексу, а обіймів і ласки від партнера! Коли чоловік позбавляє кохану обіймів та поцілунків одразу після сексу, від того страждає жіноча психіка, викликаючи в ній почуття незадоволеності, непотрібності, використаності і неповноцінності. Впевненість жінки зникає і вже на ранок вам гарантовані її образи, істерики і капризи.

А все через те, що ви просто її вчора не пригорнули до себе!

Вчені також наголосили, що прелюдія перед сексом мають навіть меншу важливість (але мають все одно!), ніж обійми після нього.

Також «післясексові» обійми підвищують рівень сексуального задоволення у представниць слабкої статі на 30%, а також роблять їх щасливішими.

А ще, було встановлено, що жінки без сексу обходяться набагато довше, ніж чоловіки. Якщо представниці слабкої статі витримують по 2 місяці, то представники протилежної – не довше, ніж три тижні! До всього, довге утримання від сексу провокує божевілля серед чоловіків!

Отже, дорогі чоловіки, обіймайте своїх коханих до, під час та після сексу. Так ви отримаєте більше задоволення і у ліжку, і у повсякденному житті, і не матимете ризику збожеволіти!