У ковбасі тернопільського м’ясокомбінату знайшли мишу
08.10.2016 23:24

Киянин Володимир Манько у Фейсбуці оприлюднив пост про ковбасу так званого "відновленого тернопільського м’ясокомбінату", передає "Про все".

Киянин пише:”У кого слабкі нерви цей пост не дивитись!!! Дітей заберіть!!! Приїжджав товариш, привіз гостинців від своїх родичів. Оце так “смакота”. Певно після такого стану веганом. Якийсь бездомний песик на вулиці зрадів такій манні небесній, хай хоч йому радість. Бо я другий день нічого не можу їсти. Для справки – то ковбаса з файного міста Тернополя, куплена в магазині “Барвінок”, чеки магазин не дає, знаходиться в супермаркеті, але саме за ковбасні вироби сплачуєш на місті, а потім вже все інше – на звичайній касі на виході. Ковбаса ж відпускається без чеку – просто продавець собі в зошита записує. Щодо “цілісності” ковбаса була ціла, не на “відріз” й додатково була запечатана в прозорому плотному герметичному пакеті, маркером на якому було написано “довб” чи щось на кшталт”.

Як вдалося з’ясувати журналісту “Про все”, тернопільський м’ясокомбінат орендує в “Барвінку” площу, щоб продавати свою продукцію. На оприлюдненій киянином фотографіях помітно частину логотипу бридкої ковбаси тернопільського м’ясокомбінату.