Поглянь на цю картинку і не роздумуючи відповідай: що ти побачив в першу чергу?
30.10.2016 07:30

Ми не раз пропонували твоїй увазі так звані «швидкі тести». Вони створені і підібрані таким чином, щоб ти зміг відразу дізнатися точну інформацію про себе. Подібні тести люблять всы: їх досить легко пройти, вони не займають багато часу, прості в проходженні і часто досить точно передають поточний стан людини, передає "Бджола".

Отже, якщо ти тут, тоді поглянь на цю картинку і постарайся не роздумуючи відповісти на питання: що ти побачив в першу чергу?

Якщо ти побачив розбиту платівку:

Тобі не вистачає сил. Можливо, ти втомився, і всьому виною осінь, яка завжди приносить з собою апатію. Мабуть, саме час відпочити. Кинь все, закрийся у будинку, поваляйся з теплим чаєм під ковдрою, подивися серіали. Ще можеш потеревенити «про те, про се» з близьким другом. Зараз бажано відмовитися від суспільства і просто добре відпочити - сили з'являться.

Якщо ти побачив злі обличчя:

Крім того, що ти втомився, ти ще й ненавидиш весь білий світ. Причина може критися в тому, що ти намагаєшся догодити в першу чергу іншим і віддаєш усі свої сили роботі, близьким та іншим турботам, абсолютно забуваючи про себе. Зупинись. Зупинись і «забий» на все і всіх. Здається, ти забув, що життя прекрасне і сповнене приємних речей. Приділи собі час, побалуй душу приємним, і побачиш - все зміниться на краще!

Якщо ти побачив червоне коло:

Тоді це говорить про твій егоїзм. Ймовірно, останнім часом ти думаєш тільки про себе. Нічого поганого в цьому немає, але ти ризикуєш підхопити «зіркову хворобу», а це небезпечно. Мабуть, пора озирнутися навколо, світ населяють і інші люди крім тебе. Уявляєш, комусь із них потрібна твоя допомога! Пам'ятай - добрі справи завжди повертаються сторицею, а ось егоїзм...