10-річна дівчинка народила дитину від вітчима, який її згвалтував
24.11.2016 20:27

Одного разу, школярка одного Бразильського міста поскаржилася своїй вчительці на біль в животі. Учительський колектив вчасно зрозумів, що дівчинка у великій небезпеці. Вони швидко відвезли школярку в найближчу лікарню, пише "Бджола".

Доктора виявили те, що всім здастєся немислимим. Маленька дівчинка була на 7-му місяці вагітності.

І вона зуміла народити здорового малюка!

Але як таке вийшло? Як і від кого могла завагітніти 10-річна школярка?

Як часто буває в таких випадках, злочинець або насильник виявився з близького оточення жертви. Поліція з'ясувала, що дівчинку зґвалтував її 40-річний вітчим. Її мама стверджувала, що вона не помічала навіть маленького натяку на те, що з дочкою щось не так. Маленька жертва сказала, що вітчим погрожував вбити її, брата і маму, якщо вона кому-небудь розповість про це!

Жорстоке поводження з дітьми - не рідкість в наші дні. На жаль, деякі інциденти "спливають" тільки через десятиліття, а багато й зовсім назавжди залишаються таємницею.

Якщо Ви підозрюєте когось в жорстокому поводженні з дітьми, Ваш обов'язок - негайно повідомити про це в належні органи. Зробіть це будь-яким можливим способом: зателефонуйте в поліцію або анонімно повідомте про це в гарячу лінію з питань жорстокого поводження з дітьми! Вони знають, як допомогти в подібній ситуації!