Потап розповів про своє розлучення з дружиною
02.12.2016 23:32

Інформація про розлучення однієї з найвідоміших пар українського шоу-бізнесу - музиканта і продюсера Потапа (Олексій Потапенко) та його дружини Ірини Горової – стала для шанувальників співака громом серед ясного неба.

Про те, що вони вже давно не разом, Ірина та Олексій розповіли журналістам грудневого номеру "Отдохни".

Чому вони повідомили про розлучення, яке офіційно оформили ще два роки тому, тільки зараз, герої інтерв'ю не пояснювали. Тим не менше, виявилося, що роз'їхалися вони ще п'ять років тому.

Колишнє подружжя зізналося, що намагалися зберегти шлюб, але потім зрозуміли: прийшов час змін. При цьому обоє зуміли зберегти теплі дружні стосунки, вирішити побутові та бізнесові питання і вберегти дітей від стресів, що зазвичай супроводжують розлучення.

За словами Ірини, вони є справжніми друзями, "симбіозом двох людей, які не можуть існувати одне без одного". Олексій теж підтвердив, що "хоч давно і роз'їхалися, але толком і не розлучались". Вони вдячні одне одному за щасливий шлюб, але зараз уже в обох є своє життя.

Як відомо, 39-річна Ірина і 35-річний Потап виховують восьмирічного сина Андрія. Також жінка має 19-річну доньку Ірину від шлюбу з музикантом Юрієм Горовим (співак UGO).

Пара, яка була разом більше 15 років, також є бізнес-партнерами по продюсерському центру MOZGI Entertainment (групи "Потап і Настя", "Время и Стекло", MOZGI).

Імен своїх нових коханих ні Ірина, ні Олексій не називають. Проте ЗМІ неодноразово "сватали" Потапа за його колегу по групі Настю Каменських.

А ось саму Горову все частіше бачать у компанії чоловіка на ім'я Максим. Його фото на її сторінці в Інстаграм можна побачити доволі часто.