Радикальна партія здобула впевнену перемогу на Полтавщині
19.12.2016 17:16

Про це на своїй сторінці в Facebook повідомив Ігор Мосійчук.

Між тим, народний депутат оголосив результати волевиявлення та кількість депутатів від кожної з партій пропорційно кількості отриманих голосів.

"За попередніми підрахунками результатів виборів 4-х ОТГ в Полтавській області в грудні: Самовисування: 56 (66.6%); РПЛ: 10 (11,6 %);БЮТ: 7 (8,3%); Укроп: 5 (5.9%); ВО Свобода: 2 (2.3%); Відродження: 2 (2.3%); Аграрна партія: 1 (1,1%); Рідне місто: 1 (1,1%). Всього на 4 ОТГ 84 депутатата", - зазначив він.

Також радикал пояснив причину, через яку представники президентської партії не брали участь на цих виборах.

"БПП "Солідарність" своїх кандидатів через наднизький рейтинг не виставляв, а зараз видає бажане за дійсне і розповідає, що підтримували самовисуванців. Хоча насправді самовисуванці є самовисуванцями і підтримувалися різними партіями. Що ж до голів об'єднаних громад, то двоє з чотирьох обрані за безпосередньої підтримки Радикальної партії Олега Ляшка", резюмував парламентар.

Більше того, він заявив про факти порушення виборчого процесу представниками ВО "Батьківщина".

"Вибори пройшли в атмосфері тотальної брехні, цинізму і спроб одурити чи підкупити виборців. За всім цим стояла Полтавська обласна ВО "Батьківщина" на чолі з народним депутатом Русланом Богданом. Знаючи, що Радикальна партія підтримує найбільш авторитетного кандидата Сергія Бондаренка, вони звезли з різних куточків і зареєстрували на виборах у Засуллі ще трьох Бондаренків. А коли у БЮТ зрозуміли, що і це їм не допоможе, то почали розповсюджувати фальшиву газету ПРАВДА з сфальшованим зверненням Олега Ляшка який нібито закликає не голосувати за Сергія Бондаренка", - обурився депутат.

Нагадаємо, що Ігор Мосійчук є представником Полтавської області у Верховній Раді.