Команді Трампа непереливки: CNN «відгавкався»
12.01.2017 16:35

Команда новообраного президента США Дональда Трампа намагається цілеспрямовано тиснути на телеканал CNN. Вона хоче перекинути відповідальність за сумнівну доповідь, яку було оприлюднено на «Buzzfeed», на керівництво каналу. Про це повідомляється у заяві CNN, опублікованій на власному веб-сайті, передає replyua.net.

Таким чином телеканал відповів Трампу на звинувачення у свою адресу щодо поширення неправдивої інформації. «Публікація в CNN перевіреної та достовірної інформацію повністю відрізняється від публікацій «Buzzfeed», які вирішили оприлюднити нічим непідкріплені записки. І команда новообраного президент Дональда Трампа це чітко усвідомлює», - йдеться у повідомленні. У CNN вважають, що використовуючи «Buzzfeed» Трамп намагається дискредитувати телеканал.

«Ми вже давали чітку і зрозумілу відповідь, що не будемо публікувати ніяких деталей 35-ти сторінкової доповіді, оскільки у нас немає підтверджень», наголосили у заяві. В той самий час CNN закликав команду Трампа назвати конкретні матеріали і частини публікацій, які на їхню думку являються фейковими та недостовірними. Як повідомлялося, майже одночасно «Buzzfeed» та CNN опублікували інформацію про те, що у РФ на Трампа є компромат.