На Донбасі заблокували Бахмутську трасу: активісти встановлюють відео спостереження
17.02.2017 17:04

Блокада Донбасу не припиняється. Як передає replyua.net, активісти сьогодні почали перекривати Бахмутську трасу. За їх словами, вони зупиняють вантажні автомобілі та викликають на місця працівників поліції. Безпосередньо на самій трасі вже встановлено пункт спостереження.

В інтерв’ю журналістам один з активістів блокади, підполковник Виногородський, розповів, що на до спостережного пункту на Бахмутській трасі вже почали проводити Інтернет та встановлювати спеціальні відеокамери, які дозволять спостерігати за тим, що відбувається. Військовий підкреслив, що активісти мають намір і у подальшому зупиняти вантажні автомобілі.

Також, за словами Виногородського, до місця розміщення учасників блокади вже стягують поліцію. Нещодавно, у відповідності до його слів, до них приїхало не менше двох десятків поліцейських, однак через деякий час вони залишили місце блокади.

Зазначимо, що активісти, колишні військові АТТО та деякі нардепи вже майже місяць продовжують блокування процесу постачання вугілля з тимчасово непідконтрольних Києву територій Донбасу. За їх словами, метою проведення акції є протест проти того, що українська держава торгує з непідконтрольними республіками.