Жебрівський: Ще одного героя забрала АТО під Авдіївкою
23.02.2017 15:55

Голова Донецької обласної військово-цивільної адміністрації Павло Жебрівський на своїй сторінці в соцмережі Facebook пише про те, що сьогодні Авдіївка, Донеччина, Україна прощається із хоробрим чоловіком, справжнім рятувальником, офіцером, підполковником ДСНС Дмитром Тритейкіним, передає replyua.net.

За словами Жебрівського, вся Авдіївка вийшла прощатися із своїм героєм. Два дні тому, 21 лютого, у Краматорську прощалися з бійцем АТО Андрієм Сірченком, який загинув біля села Кримське в результаті артилерійського обстрілу зграї рашистів. Майже щодня в Україні хоронять жертв кремлівської агресії.

«Не залежно чи прощаються із військовими, чи із цивільними жертвами рашистської агресії, ці похорони перетворюються на загальнонародне прощання. На майданах і вулицях міст, українці навколішки проводжають в останню путь жертв кривавого диктатора. І це ще один вияв всенародного опору України рашистській агресії.

В Україні кожного загиблого бійця чи волонтера проводжають в останню путь як героя! Натомість в Росії часто-густо родичі навіть не знають де гинуть їхні солдати і де вони поховані. По-злодійськи воюють, по-злодійськи хоронять загиблих, по-злодійськи брешуть про усе. І оця безглузда брехня та зневага до усього людського насправді і є основною ознакою «руского міра», – резюмував Павло Жебрівський.