У «Трейд Коммодіті» заявили про належну якість свого пального
24.03.2017 14:39

Компанія «Трейд Коммодіті» імпортує та виробляє паливо, що відповідає усім вимогам та стандартам якості. Про це йдеться у прес-релізі, який компанія поширили у відповідь на закиди голови Держрезерву В. Мосійчука про начебто пальне невідповідної якості.

«Заяви пана В. Мосійчука досить сумнівні хоча б з тих причин, що компанія «Трейд Коммодіті» не здійснила на адресу Держаного агентства резерву України жодної поставки пального. Відповідно, про проведення будь-яких офіційних експертиз якості нашого товару не може бути й мови», - наголосили в компанії.

Натомість, паливний трейдер зауважив, що протягом минулого року у чесній конкурентній боротьбі, яка розгортається між учасниками тендерних процедур на порталі ProZorro, отримав перемог загально вартістю понад 7 млрд. грн.
«І жоден з наших клієнтів з числа не лише держаних органів влади, але і бізнесу жодного разу не мав нарікань на якість поставленого товару», - резюмували у «Трейд Коммодіті».

У компанії уточнили, що причини зриву тендерної закупівлі пального збоку Держрезерву стануть предметом з’ясування для правоохоронних органів.

Нагадаємо, раніше компанія «Трейд Коммодіті» отримала перемогу на постачання пального до Державного агентства резерву України, проте тендер виконано так і не було.

Також нагадаємо, за словами А. Адамовського, голова Держрезерву В.Мосійчук вимагав у “Трейд Коммодіті” хабар.