У Канаді пропонують ввести жорсткий варіант антиросійських санкцій
29.03.2017 10:32

Канадська влада повинна ввести санкції, від яких постраждають високопосадовці, причетні до корупції та порушення прав людини в Росії. Як інформує replyua.net, така пропозиція була оприлюднена депутатом федерального парламенту Канади від опозиційної Нової демократичної партії Ренделом Гаррісоном.

Він зазначив, що санкції по відношенню до певних осіб, які в Російській Федерації займають високі посади, необхідно посилити.

«До раніше складених нами санкційних списків необхідно ще додати людей, про яких достеменно відомо, що вони причетні до корупційних злочинів», - наголосив канадський політик.

Разом з тим, Гаррісон висловив розчарування відносно того, що до сьогоднішнього дня офіційна Оттава не вдається до застосування таких жорстких дій по відношенню до Кремля. «Дуже шкода, що дії канадського уряду у даному напрямку до подібних змін у переліку санкцій дуже повільний. З нашого боку, без сумнівів, була б надана підтримка такому кроку», - наголосив Гаррсіон. На його переконання, Канада повинна тиснути на Росію з обох сторін.

«Якщо ми, наприклад, вирішимо відмовитися стати на чолі батальйону в Латвії і припинимо надавати підтримку Україні, це лише надасть сміливості Москві для подальших територіальних амбіцій і порушень прав людини», - підсумував він.