Гендиректор російського каналу приголомшила своєю заявою щодо українців
23.04.2017 18:18

Генеральний директор телеканалу «Дождь» Наталія Сіндєєва заявила, що готова вибачитися перед кожним українцем через «кримське питання», яке стало причиною заборони телеканалу в Україні. Про це передає «Настоящее время».

«Для мене це досі якийсь неймовірний біль. Коли я буваю за кордоном, зустрічаю людей, які з України ... Я ж не знаю, звідки вони, якої вони позиції - ну, тобто, я зустрічала різних людей : це могли бути люди з проросійською позицією, з українською позицією. Але у мене величезний біль, тобто, мені з кожним з них хочеться поговорити, ну, як би там, вибачитися, сказати, типу, ну, ось ми, люди - не винні, що таке трапилося», - зазначила вона. Сіндєєва підкреслила, що телеканал повинен працювати за законами Росії.

«Нам за півроку до цього сказали, ось буде такий закон. Ми змінили, ми зробили технічне ... ну, коротше, ми витратили якусь кількість грошей, ми прибрали рекламу. Ми постаралися дотриматися закону. Але, вибачте, карта Росії з Кримом або без ... ми живемо тут за законами Російської Федерації, і ми повинні зробити так. Мені здається, що відключення телеканалу «Дождь» було емоційним», - додала вона.