Блогер: є одна річ, за що я ненавиджу пана Коломойського
23.04.2017 19:21

Український блогер Павло Правий на своїй сторінці в Facebook пише про те, що є одна річ через яку можна по-справжньому ненавидіти Коломойського. Пан Коломойський угробив класну команду – «Дніпро», просто взяв і – угробив команду, яка ще два роки тому грала у фіналі Кубку УЄФА. Тепер вона вилітає з Прем’єр-ліги. По словам блогера, причина – борги клубу, загалом щось в районі 400 тисяч євро, які Коломойський не схотів платити. За те, що Коломойський не розрахувався з легіонерами «Дніпра» і тренером Хуанде Рамосом УЄФА викинув клуб з єврокубків і заборонив запрошувати гравців не з системи «Дніпра».

Павло Правий пише, що зараз за «Дніпро» грають переважно ті, хто ще учора виступав за молодіжну і навіть юнацьу команди і грають, між іншим, гарно. Якби ще з «Дніпра» не зняли 15 очок – він зараз перебував би далеко від зони вильоту – на 7 місці. Молоді хлопці тягнуть, як можуть, головний тренер Дмитро Михайленко – герой. Коломойський ситуацію не коментує і вдає, що «Дніпра» взагалі не існує. «Людина спеціально тупо убиває клуб на зло кому? Порошенку? Гройсману? А, що таке 400 тисяч боргів? За продаж лише воротаря Дениса Бойка у «Бешикташ», не кажучи вже про Конопоянку, «Дніпро» отримав 5 мільйонів. Не гривень, звичайно», – написав Павло Правий.

За його словами, ще можна зрозуміти, що «донецькі» угробили «Металіст». Там власник – Курченко – відверта вражена, а Коломойськи же ж – видатний патріот, що «відстояв Дніпро». Правда відстоював так, щоб на цьому заробити – купив сам у себе бензину за завищеними цінами для армії, зате роздзвонив про те, що це він сам-один врятував країну. «Зараз за «Дніпро». «Дніпро» вже однією ногою в Першій лізі. На щастя, стандартні персональні угоди футболістів передбачають, що хлопці в такому випадку отримають статус вільних агентів і можуть знайти собі інші команди», – підсумував Павло Правий.