Піонтковський: Путін втратив всі свої козирі
27.04.2017 15:50

Андрій Піонтковський, відомий в РФ журналіст, у своєму блозі пише, що уся російська військова пропаганда протягом останніх трьох років супроводжувалася ядерним шантажем, передає replyua.net.

«У тому числі, пан Тренін, котрий невідомо чому займає посаду генерала ГРУ та експерта розташованого у Москві американського центру Карнегі, багаторазово заявляв, що якщо Захід надасть Україні летальну зброю, то не виключається використання росіянами ядерної зброї», - зазначив експерт.

«Однак вже у ніч з шостого на сьоме квітня поточного року усім стало зрозуміло, що усі ці заяви, які оприлюднив шантажист Путін, - не більше, ніж порожні понти. Того дня американська сторона з самого ранку попередила росіян, що з використанням своїх крилатих ракет вони будуть бомбити аеродром та попросили прибрати своїх радників та працівників. І їх насправді евакували, хоча раніше РФ стверджувала, що С-300 і С-400 поставлені в Сирію для захисту сирійських аеродромів від американських крилатих ракет», - продовжив журналіст.

Піонтковський вважає, що всі понти не те, що про ядерну зброю, а й про використання протиракетних систем, виявилися пустопорожніми балачками. А всі успіхи Путіна протягом останніх трьох років, що в Україні, що на Близькому Сході, можна пояснити лише нікчемою і слабкістю, безпорадністю президента Обами.