Російська журналістка назвала головні відмінності українців та росіян
30.04.2017 21:43

В інтерв'ю «Обозревателю» журналістка з Росії Олена Риковцева розповіла, чим, на її переконання, український народ відрізняється від російського, у тому числі, у їхньому ставленні до високопосадовців.

На думку журналістки, її співвітчизників можна вважати вкрай нетерплячими та вимогливими у конфліктних побутових ситуаціях. Зокрема, це чітко проявляється, коли у під’їзді стає холодно або коли все місто залишається без гарячого водопостачання.

«За таких умов ми починаємо кричати, піднімати скандал та добиватися своєї мети. А ось в Україні до таких умов будуть ставитися з терпінням. Українці зціплять зуби та пристосуються до побутових незручностей. У той же час, коли питання стосується зміни влади, представники якої не змогли забезпечити громадян всім необхідним, українці неодмінно вийдуть на площу та будуть домагатися зміни влади. Я не знаю, чим саме це пояснити, однак ми дуже відрізняємося. Так громадяни України кожні чотири роки збираються на Майданах і зносять владу, яка для них не зробила нічого, а росіяни такого не роблять», - переконана Олена Риковцева.