Як випадковий секс діє на людський організм
13.05.2017 07:17

Учені з університету Корнелла і Нью-Йорка вивчили вплив випадкового сексу на організм людини.

Як повідомляє Бджола, посилаючись на видання Мicetimes під час експерименту з'ясувалося, що випадковий секс на одну ніч позбавляє від стресу, депресії і підвищує самооцінку.

Учені з'ясували, що більшість учасників експерименту після "сексу на одну ніч" почувалися щасливими і максимально задоволеними. Більш того, цей вид сексу приніс більше задоволення обом партнерам, не викликаючи ні в кого почуття провини або образи від цих випадкових взаємин.

За словами респондентів, до інтиму вони не замислювалися про будь-які стосунки з цим партнером в майбутньому або про можливі наслідки.

Таким чином, експерти припускають, що випадковий секс діє, як свого роду, розрядка, яка дозволяє викинути накопичені емоції, розслабитися і відволіктися від проблем.

Але! Важливо завжди пам'ятати про свою безпеку! Незахищений секс може стати причиною великих проблем зі здоров'ям і, навіть, загрозою для життя!

Важно! Материал подготовлен на основании актуальных научных и медицинских исследований и носит исключительно информационный характер. Данная информация не может быть основанием для установки диагноза или лечения. Если у вас проблемы со здоровьем, для установки диагноза обязательно обратитесь к врачу.