У Росії заявили про тривожну гру Трампа з Путіним щодо Донбасу
31.05.2017 11:07

Американський президент Дональд Трамп почав грати з президентом РФ Володимиром Путіним гру в чотири руки щодо Донбасу. Як інформує replyua.net, відповідну думку в коментарі InfoResist висловив російський історик, опозиціонер Андрій Піонтковський.

«Що стосується України, вкрай тривожна затіялася гра в чотири руки між Трампом і Путіним з приводу мирної ініціативи на Донбасі», - сказав він. Піонтковський додав, що українці повинні відреагувати на переговори «військового злочинця Суркова з російської сторони, з кимось із адміністрації Дональда Трампа, з великою часткою ймовірності він може побут путінським агентом України».

«Такий хитрий план вигадали, гру в піддавки, що Москва піде на часткові поступки по Донбасу, але знову ж таки вона в будь-який момент може ці поступки відкликати, скажімо, висновок озброєння, а за це отримати зняття санкцій, часткові. Ось в такі піддавки Трамп намагається пограти», - додав історик. Політолог підкреслив, в зв'язку з жорсткою позицією Макрона по відношенню до Путіна, треба працювати з президентом Франції і Меркель і далі. «Просто категорично відкинути будь-які російсько-американські переговори».