Чоловічий оргазм: 5 цікавих фактів про кульмінацію збудження
25.06.2017 19:20

Щоб краще зрозуміти чоловіка в ліжку, потрібно всього лише розібратися в особливостях чоловічого оргазму, який може суттєво відрізнятися від жіночого.

Ми зібрали 5 цікавих фактів про те, як відбувається кульмінація збудження у наших інтимних партнерів, пише Бджола.

Швидка еякуляція - її жінки часом вважають егоїзмом свого партнера - може бути психологічною, а не фізіологічної проблемою чоловіки. Занадто поспішне сім'явиверження, звичайно, можливо як наслідок тривалого утримання від сексу, але також воно відбувається як результат відчуття дискомфорту на рівні почуттів.

З правильним вибором пози пов'язано досягнення оргазму не тільки у жінок, але і у чоловіків. Тільки ось для протилежної статі важливим фактором стає візуальна картинка, яка допомагає отримати максимальне задоволення. Погляд на жінку, яка виглядає спокусливо в різних позиціях, грає не останню роль. Так що тепер подумайте, чи варто вимикати світло перед інтимним контактом.

Повноцінний оргазм трапляється у чоловіків, які напередодні не нападали з жадібністю на їжу. Як виявилося, щільний прийом їжі з декількома видами страв може знизити приплив крові до статевих органів, що вплине на якість ерекції. Просто чоловічий організм буде зайнятий процесом переварювання їжі, а на збудження вже не буде сил.

Під час чоловічого оргазму, розумова здатність практично заблокована. Тому супроводжувати пристрасний секс розмовою - це не найкраща ідея. А ось стогони і ваші особисті фрази для збудження цілком вітаються.

Отримати кілька оргазмів поспіль чоловікам досить складно, навіть якщо приємний інтимний процес буде продовжуватися. Їх організму потрібена так звана «перерва, щоб набрати заряд батареї». І тут все залежить від фізіологічних особливостей вашого партнера. Комусь потрібно перепочити 15-20 хвилин, комусь годину, а чоловікам старшого віку і зовсім може знадобиться цілий день.

Важно! Материал подготовлен на основании актуальных научных и медицинских исследований и носит исключительно информационный характер. Данная информация не может быть основанием для установки диагноза или лечения. Если у вас проблемы со здоровьем, для установки диагноза обязательно обратитесь к врачу.