Секс-пози, які зближують вас як пару
27.06.2017 05:16

Пристрасний і відчайдушний секс на кухонному столі може бути неймовірно спекотним, але є й інший секс - довгий і з душею.

Такий собі трансцендентальний секс, коли ви відчуваєте абсолютну зв'язок з партнером. Якраз про це ми сьогодні і поговоримо. Наступні секс-пози зміцнюють ваші відносини, зв'язок душ - підтверджено наукою, пише Бджола.

Поза ложки

Ви напевно вже знаєте, що така поза спільного сну також схвалюється психологами. Ефект посилюється, якщо в ній займатися любов'ю. Така поза допомагає розтягнути задоволення, розслабитися і насолодитися моментом.

Нічне збудження

Розтягніть задоволення. Домовтеся, що ніхто з вас не буде кінчати до самого ранку. Протягом ночі, якщо хтось з вас прокинеться, нехай попестить партнера губами або руками, але не доводячи до оргазму. Бажання та ерекція, які будуть коливатися протягом ночі, забезпечать дуже спокусливі сни і довгоочікуваний ранок з яскравим фіналом.

Широко відкриті очі

Спробуйте давні тантричні техніки для глибокого зв'язку з партнером. Сядьте обличчям один до одного, обвивши його ногами. Дивіться один одному в очі і синхронізуйте ваш подих. Спочатку це може бути дуже дивно - ваші ноги і ваша душа здаються занадто відкритими, але продовжуйте. Зберігайте зоровий контакт і почніть торкатися один до одного спочатку в неерогенних місцях, переходячи до більш чутливих зон. Сядьте йому на стегна, обіймаючи його, подаруйте довгий поцілунок і повільно опустіться на його член.

Місіонерська-душевна

Навіть просту місіонерську позу можна зробити більш ефективною, якщо партнер буде тримати своїми руками ваші і цілувати груди, а ви будете обіймати його ногами. Якщо ваші руки вільні - запустіть їх в його волосся або погладьте груди.

Важно! Материал подготовлен на основании актуальных научных и медицинских исследований и носит исключительно информационный характер. Данная информация не может быть основанием для установки диагноза или лечения. Если у вас проблемы со здоровьем, для установки диагноза обязательно обратитесь к врачу.