Чому жінки імітують оргазм
18.07.2017 06:24

Американськими вченими було проведено дослідження, в результаті якого вдалося встановити причини, через які жінки періодично імітують оргазм.

Текст дослідження з'явився на сторінках онлайн-порталу Human Science, пише Бджола.

Однією з ключових причин для того, щоб жінка імітувала відчуття від піку статевого акту служить факт того, що секс занадто затягнувся і представниці прекрасної статі він більше нагадує фізичну вправу. На користь цього «приводу» висловилися більш ніж 50% дівчат у ході масштабного соціального опитування.

Друга причина може вказувати на нудьгу, яка дівчина відчуває, займаючись сексом з дуже пасивним партнером, тому він не викликає належного збудження.

Третє місце в питаннях причин імітації займає відсутність настрою для ігор інтимного характеру.

Також важливим фактором є втома. Через неї жінка також може імітувати оргазм. Чоловіки в такому випадку можуть і зовсім відмовити своїй обраниці, однак дівчата діють трохи інакше.

Вчені відзначають і те, що жінки нерідко прикидаються в ліжку, якщо їх відносини з чоловіком довгострокові. Вони дуже дорожать цим союзом, тому на таку «хитрість» йдуть, щоб не образити свого партнера.

Важно! Материал подготовлен на основании актуальных научных и медицинских исследований и носит исключительно информационный характер. Данная информация не может быть основанием для установки диагноза или лечения. Если у вас проблемы со здоровьем, для установки диагноза обязательно обратитесь к врачу.