Депутат жорстко поставила на місце путінського посіпаку
13.08.2017 20:08

Американські військові беруть участь в будівництві оперативного центру ВМС України на військово-морській базі в Очакові на законних підставах.

Про це написала в Facebook член комітету Верховної Ради з питань національної безпеки і оборони Ірина Фриз. Таким чином вона відповіла на слова заступника голови комітету Ради Федерації Росії з оборони і безпеки Франца Клінцевіч про те, що США чинять провокації на українській території.

Вона нагадала, що Україна змінила своє законодавство щодо зовнішньої політики. "Законопроект дозволив чітко встановити курс України на набуття членства в Північноатлантичному Альянсі. Хочу нагадати Францу Клінцевічу, що позаблоковий статус було скасовано Україною незабаром після анексії Криму і початку російської агресії на Донбасі", - нагадала Фриз забудькуватому колезі.

За її словами, будівництво бази вимушений захід, який покликаний зміцнити обороноздатність країни. Це потрібно, перш за все, через агресивну політику Росії. Також вона зазначила, що Україна і далі буде поглиблювати співпрацю з НАТО.