Акторці заборонили зніматися в кіно, бо вона надто сексуальна
02.05.2017 07:11

Міністерство культури Камбоджі заборонило 24-річній акторці Денні Кван рік зніматися в кіно після того, як вона відмовилася обрати менш сексуальний стиль одягу.

Після появи у місцевих ЗМІ світлин акторки у відвертій сукні, відомство зробило їй зауваження, наголосивши, що Кван повинна одягатися "із почуттям власної гідності та національної ідентичності", йдеться на The Independent.

Коли дівчина не дотрималася порад, міністерство звернулося до камбоджійських кінокомпаній, щоб "об'єднати зусилля у покаранні акторкичерез позбавлення її ролей".

Після появи світлин акторки у відвертій сукні, їй зробили зауваження, що потрібно одягатися із почуттям власної гідності. Фото newscrunch.in

"Приводом для санкцій стало недотримання кодексу поведінки артистів. Більше того, ми попереджали її раніше, Денні обіцяла, що прислухається, однак продовжує чинити так само", – директорка дисциплінарної ради камбоджійського мінкульту розповіла Чамроун Ваннта.

Кван також відреагувала на заборону зніматися.

"Я знаю, що маю право одягатися так, як мені хочеться. Але у нашій культурі та серед камбоджійців це неприйнятно. Я спробую не бути такою ж сексуальною, якою я буваю завжди, особливо у постах на Facebook", – сказала акторка.