Оргія посеред Нью-Йорку: дуже відверта еротична вечірка
11.05.2017 05:16

Видання The New York Post опублікувало ексклюзивний матеріал про першу елітну еротичну вечірку, влаштовану у Нью-Йорку каліфорнійським клубом Snctm.

Судячи з публікацій, в рекламі клуб не потребує, пише Бджола.

На закриту вечірку в п'ятизірковому готелі в Нью-Йорку було подано близько тисячі заявок, кожна з них була розглянута, і запрошення отримали лише 100 осіб: 25 чоловіків та 75 жінок.

Причому для чоловіка вартість участі в одній вечірці становить $1.875 (якщо він приходить з подругою, вартість вхідного квитка скорочується на 375 доларів). Дам пропускають безкоштовно. Річний абонемент на всі заходи клубу і особливі послуги коштує 75 тисяч доларів.

Засновник клубу Деймон Лоунер робить ставку на багатих чоловіків з гарними манерами, переважно молодого і середнього віку (до 60 років). Запрошені жінки зазвичай не старше 40. Крім спеціально навчених жриць любові і акторів, в іграх і оргіях можуть брати участь всі бажаючі.

Бажаним елементом вбрання під час вечірки є маски — мереживні білі, золоті. Втім, деякі учасники еротичних розваг у Нью-Йорку визнали можливим не приховувати свої обличчя.

Багато що під час вечірок Snctm нагадує епізоди фільму 'Eyes Wide Shut' Стенлі Кубрика або більш сучасних варіацій на тему 'Fifty Shades of Grey'.