Як виглядає найдорожча горілка в світі
22.07.2017 07:44

Горілка це, безумовно, одна з королев серед алкогольних напоїв.

Без горілки не спадає жодна серйозна вечірка, і саме вона є основою багатьох коктейлів.

Однак цей міцний напій без кольору і запаху не для слабаків, пише Бджола.

Однак є цінителі горілки готові витратити не одну тисячу доларів на улюблений міцний алкогольний напій. Зустрічайте п'ять найдорожчих сортів горілки в світі.

Belvedere Vodka Belver Bears (7.240 $)

У 2011 році Belvedere разом з ді-джеєм Jean-Roch, відомим також під ім'ям Жан-Рох Педрі, випустили лімітовану серію горілки Belver Bears. На пляшку горілки вартістю 7.240 доларів, зверху надітий кумедний ведмедик з плексигласу, з двома вбудованими світлодіодами для підсвічування, який надають композиції схожість з крижаної скульптурою.

Imperial Collection Vodka Fabergé-Eggs (9.502 $)

Російська компанія «Ладога» перебуваючи під враженням яєць Фаберже, випустили лімітовану серію горілки Імператорська колекція (Imperial Collection). Горілку п'ять разів пропускають через деревне березове вугілля, два рази через кварцовий пісок і морські водорості, що гарантує найвищу чистоту міцного напою.

Diva Vodka (1.000.000 $)

Компанія Blackwood Distillers зробила найгламурнішу горілку в світі DivaVodka. Спочатку горілку фільтрують через пісок з алмазами, потім через березове деревне вугілля зі Скандинавії і знову через пісок з дорогоцінного та напівдорогоцінного каміння. Пляшка Diva Vodka коштує від 4.000 до 1.068.415 доларів.

Russo-Baltique Vodka (1.350.000 $)

Знаменита російська марка автомобілів Руссо-Балт, яка на початку минулого століття поставляла машини до двору російського імператора, зробила горілку для осіб королівської крові Russo-Baltique Vodka, яку презентували принцу Альберту. Пляшка покрита золотом, а пробку прикрашає російський двухглаввй орел інкрустований діамантами.

Billionaire Vodka (3.750.000 $)

У пляшку горілки для мільйонерів Billionaire Vodka, випущеної Leos Verres Luxury Group, налито п'ять літрів чистої горілки, зробленої з добірної пшениці і джерельної води. Кожна пляшка Billionaire Vodka прикрашена золотими вставками, кучерявою змією, яка інкрустована 3.000 алмазами.