Росіяни ополчилися проти Пугачової: вимагають прибрати з ефіру
11.01.2017 23:40

Примадонна російської естради Алла Пугачова неодноразово висловлювала слова підтримки Україні. За що багато російських шанувальників ополчилися проти співачки і навіть почали своєрідне цькування. Буквально нещодавно в ЗМІ з'явилася новина про те, що тисячі росіян були незадоволені новорічним ефіром на Першому каналі, передає "Бджола".

Зокрема, глядачі були обурені святковим «Блакитним вогником», в якому з'явилася Алла Пугачова, її нинішній чоловік Максим Галкін, колишній чоловік Філіп Кіркоров та інші знаменитості.

Обурені телеглядачі створили петицію на ім'я гендиректора каналу Костянтина Ернста, під нею підписалося понад 111 тисяч осіб. Розлючений мешканець Ростова-на-Дону Вадим Манукян написав:

Повірте, мало кому сподобалося перебувати за столом "В гостях у Примадонни". Почитайте десятки тисяч коментарів під петицією і переконайтеся в цьому самі!

Однак Алла Борисівна не розгубилася і заткнула рот кривдникам:

Ну що, недоброзичливці, збудилися? Це прекрасно! Значить, життя продовжується. А сила моя в любові і підтримці шанувальників. Ще раз переконатися в цьому - справжнє щастя.

Варто відзначити, багато колег підтримали артистку, зокрема Філіп Кіркоров і композитор Ігор Ніколаєв. Ніколаєв опублікував в Мережі фото з хештегом «# мизапугачеву», на якому також зображено Валерій Сюткін і Раймонд Паулс.