В «ДНР» пропав безвісти Джигурда
17.03.2017 16:24

Скандальний російський артист Микита Джигурда поїхав до окупованих територій Донецької області, де зник безвісти. Про це розповіла представник шоумена Антоніна Саврасова-Абрамова, передає replyua.net.

За її словами, Микита Джигурда не прибув на судове засідання у справі його розлучення з Мариною Анісіною. За словами представника шоумена, Джигурда вже три дні поспіль не виходить на зв'язок та не відповідає на телефонні дзвінки. В той самий час російський співак та депутат Держдуми РФ Йосип Кобзон заявив, що на території «ДНР» з російським артистом нічого не трапиться.

«Я вас прошу, заспокойтесь. З ним все буде добре. Просто він така людина: скандальний і неординарний, завжди щось вигадує. Я переконаний, що народ Донбасу не зробить йому ніякого зла, не візьме його в полоні і вже точно не буде катувати. Там абсолютно всі мирні», - вважає він.

Як відомо, 9-го березня Джигурда пишався тим, що отримав «громадянство ДНР». Однак вже через 5 днів ватажок терористичної організації ОРДО Олександр Захарченко заявив, що сталася помилка і «громадянство» в «ДНР» для російського скандального артиста закінчилося. Пізніше сам Джигурда заявив, що «паспорт ДНР» у нього забрали через те, що він має «радикальні» погляди.