Яшин: Донбас для Путіна, як валіза без ручки і нести важно, і викинути шкода
20.03.2017 16:32

Анексія окупованих територій Донбасу не являється частиною плану кремлівських керівників. Зону бойових дій на Донбасі президент Росії Володимир Путін використовує проти України лише як метод впливу на свою користь. Про це розповів російський опозиційний політик, представник бюро «Солідарність» Яшин Ілля, передає replyua.net.

За його словами, всі прихильники тоталітарної російської влади в захваті від того, що у Кремлі прирівняли «документи» невизнаних республік «ДНР» та «ЛНР» до паспортів громадян України. «Вони (прихильники політики Кремля – ред.) вважають, що це ще один пункт на шляху до приєднання частини української землі до Російської Федерації. Вони вважають, що Донбас стане частиною Росії… Особисто я в це не дуже вірю», - зазначив він.

В той самий час опозиціонер зауважив, що у випадку анексії Путіну потрібно буде нести повну політичну та економічну відповідальність за вищезазначені території, однак на сьогоднішній день ситуація показує, що російський диктатор до цього не готовий. «Йому доводиться відправляти на Донбас ешелони з грошима. Але з кожним днем, зважаючи на економічну кризу в Росії, це все більше і більше непосильна ноша для російського лідера», - наголосив Яшин.