Як правильно висловлювати любов до чоловіка
06.08.2017 23:08

Що жінка бажає отримати для себе від чоловіка?... Увагу, турботу, ніжність, захист... Коли у жінки з'являється чоловік, то що вона йому дає?... Увагу, турботу, ніжність і навіть захист. Тобто вона дає йому те, що хотіла б отримати сама. Тому як саме в прояві цих почуттів для жінки виражається любов.

Але правда в тому, що чоловіки сприймають любов не так, як жінки. Так, чоловікові буде приємна ваша турбота, ніжність і увага, коли це не переростає в материнську опіку. Але набагато приємніше чоловікові було б отримати від жінки любов в тій формі, в якій він її розуміє. А саме…

Приймати таким, яким він є.

Якщо жінка намагається переробити чоловіка, змінити якості його характеру, спосіб життя, стиль одягу або його інтереси, навіть заради його блага, для чоловіка це сигнал «тут не приймають мене таким, який я є. Тут мене не люблять»... Якщо ж жінка прийняла чоловіка цілком, з усіма його інтересами, якостями і способом життя, прийняла не на рівні інтелекту, а на рівні серця, то для чоловіка це буде найкращим підтвердженням її любові.

Вірити в нього.

Вірити в його мудрість, в його геніальність. Вірити в нього більше, ніж вірить він сам. Вірити в те, що він доб'ється великих успіхів, що він зможе забезпечувати сім'ю. Вірити в те, що він сам знає, як краще вчинити в тій чи іншій ситуації. Вірити в свого чоловіка - значить, не давати непрошених порад, не мудрувати, не брати на себе роль лідера і чоловічі обов’язки.

Просто повірити в нього як в Бога, і ніколи не відступати від своєї віри. Навіть якщо зараз у нього нічого немає, навіть якщо він поки не знайшов себе і свій шлях, віра люблячої жінки надихне його створити неможливе. Саме своїх віруючих дружин успішні чоловіки обожнюють все життя, тому як завдяки їх вірі вони відкривали в собі таланти, не боялися йти на ризик, падати, підніматися і знову йти, завдяки їх вірі вони досягали величезних висот.

Підтримувати в його силі.

Чоловік відчуває, що жінка любить його, коли вона надає йому підтримку. Якщо жінка не підтримує чоловіка в виборі одягу, коли вони йдуть в гості, якщо вона не приймає його сторону в спірному питанні, якщо вона захищає чоловіка від якихось його рішень, для нього це означає одне - «тут мене не люблять». Звичайно, це удар по уразливому чоловічому «его». Якщо дружина не підтримує свого чоловіка, у нього зникає довіра до неї, що дає велику тріщину у відносинах.

Будь-яке чоловіче рішення мудра дружина повинна зустрічати питаннями «Ти подумав? Ти впевнений? Тоді дій!». Чоловік ніколи не піде від жінки, яка його повністю підтримує. Навіть якщо він має гнівливий характер, його гнів ніколи не торкнеться дружини. Навпаки, він завжди буде радитися з нею, довіряючи її жіночої мудрості, адже він бачить в ній свій надійний тил, він бачить, що вона його любить, а значить, її любов принесе йому благо...

Приймайте своїх чоловіків, вірте і підтримуйте їх, і будьте щасливі!

Важно! Материал подготовлен на основании актуальных научных и медицинских исследований и носит исключительно информационный характер. Данная информация не может быть основанием для установки диагноза или лечения. Если у вас проблемы со здоровьем, для установки диагноза обязательно обратитесь к врачу.