Ігор Жданов. UEFA спасувала перед наступом Росії

Було б класно, якщо б наша збірна виступала з гаслами "Слава Україні! Героям слава!". Про це в ексклюзивному коментарі інтернет-виданню Новини України – From-UA розповів колишній міністр спорту Ігор Жданов.

Коментуючи той факт, що UEFA зобов'язала українську збірну на Євро-2020 прибрати лозунг "Слава Україні! Героям слава!", який був на формі, і начебто це по запиту Російської Федерації, наш співрозмовник зауважив наступне: «Щодо процесу затвердження форми чи в якій формі має їхати збірна України, по-перше, вона затверджується на рівні Української федерації футболу, Української асоціації футболу. Потім відповідно зразки форми надсилаються до UEFA, і там уже затверджуються як остаточні. Тому не досить зрозуміла позиція UEFA, коли вони спочатку затвердили форму, а потім дали задній хід».

Наш співрозмовник вважає, що це просто вони спасували перед наступом політичним Росії, під цим інформаційним тиском і т.д.

«Скоріш за все, українська збірна може виступати з цими гаслами, і було би класно, якщо б вона виступала з цими гаслами. Це просто надихає вболівальників, надихає збірну України. І всі ці закиди, щодо всяких фашистських, нацистських, вони нічого звісно з цим не мають», - запевнив екс-міністр спорту.

Стосовно прогнозів участі України в чемпіонаті, то експерт не дав ніяких прогнозів, а просто побажав нашим хлопцям, всій нашій Україні класної гри, і щоб вони досягли найбільших вершин у своїй кар'єрі, принаймні на європейському континенті.

«Я вірю в нашу команду, я вірю в нашого тренера, я вірю в наших гравців», - резюмував наш співрозмовник колишній міністр спорту Ігор Жданов.

Только экстренная и самая важная информация на нашем Telegram-канале
Ігор Жданов
Екс міністр молоді та спорту України, український громадський і політичний діяч, комендант Майдану під час Революції гідності
Поделиться в Facebook
Последние новости