Володимир Цибулько. Москва мінімізує будь-які комунікації з Україною

Вихід статті Дмитра Медведєва швидше за все пов'язаний з візитом Вікторії Нуланд. Про це From-UA.com повідомив політолог Володимир Цибулько.

- Зрозуміло, що Росія в досить гіркій ситуації з цим приїздом, тому що донедавна Нуланд було заборонено в'їжджати в Росію. Тому зробили цей виплеск емоцій Медведєва, абсолютно сумбурний, нічим не обгрунтований.

Для України це дуже важливо, оскільки кілька тижнів Зеленський, Єрмак і Кулеба розказували українцям про можливість персональної зустрічі Зеленського із Путіним. Очевидно, що в Москві зрозуміли, що зустріч Зеленського з Путіним буде приниженням для лідера Кремля, і вирішили випустити прохмелілого Дімона для того, щоб сказати “нєт”.

В Москві вирішили таким чином підвісити бажання Зеленського зустрічатися з Путіним на неозначений термін. Швидше за все, що на Зеленського покладалися значно більші надії, ніж він виправдовує зараз. І тому гра йде на те, щоб мінімізувати будь-які комунікації з Україною. Я думаю, що надія скликати Нормандську четвірку, цією статтею похоронена, поки Меркель ще на посаді. І в цьому плані для України не найгірша ситуація.

Только экстренная и самая важная информация на нашем Telegram-канале
Поделиться в Facebook
Последние новости