Володимир Цибулько. Росія спочатку створює кризу, а потім скликає Радбез

Сама Росія спочатку створює кризу, а потім скликає Радбез. Про це в коментарі From-UA заявив політолог Володимир Цибулько.

- З українських політиків більш-менш раціональну ідею висловив Порошенко про введення миротворчого контингенту на територію АЕС. Я не чув іншої позиції ні від МЗС, ні від Банкової, такого рівня конструктивізму. Тому мені здається, що українська сторона спробує використати лише як дискусійний майданчик, і не більше.

Нам все-таки необхідно на цьому засіданні продемонструвати союзництво з Україною провідних країн світу, продемонструвати те, що Росія поодинока. Тому, швидше за все, що українська сторона спробує вивести Росію як ядерно шантажиста і терориста, тобто сформувати умови для визнання Росії країною-спонсором тероризму вже на більш широкому рівні, адже Латвія започаткувала цей процес, і очевидно, що цей процес вже незворотній. І для пришвидшення Україна спробує обговорення атаки і утримання в заручниках фактично Запорозькій атомної задля того, щоб пришвидшити процес признання Росії країною-спонсором тероризму.

Только экстренная и самая важная информация на нашем Telegram-канале
Поделиться в Facebook
Последние новости