На автозаправках UPG якість проявляється у всіх деталях

З огляду на це, сучасні автозаправні комплекси повинні бути не просто місцем для заправки автомобіля, а й чимось більшим. У цьому ключі, мережа якісного палива UPG регулярно намагається покращувати сервіс і розширювати список послуг, які можуть отримати водії в дорозі, проводячи, в тому числі, різні акції для своїх клієнтів.

На сьогоднішній день по всій Україні працюють 74 АЗС UPG, які розташовані у 18 областях. При цьому компанія не зупиняється на досягнутому, роблячи все можливе для того, щоб її клієнти могли заїхати на улюблену АЗС в будь-якому куточку країни, регулярно відкриваючи нові заправки.

За кілька останніх років дуже зросли вимоги та стандарти, на які звертають увагу клієнти. Важлива тепер не тільки якість палива та його різноманітність, а також рівень клієнт-сервісу, можливість перекусити в дорозі або купити води, а також придбати супутні товари, наприклад, омивач для скла або дитячі іграшки для наймолодших мандрівників.

Мережа автозаправок UPG завжди йде в ногу з часом

Нові автозаправні станції UPG, якість палива на яких контролюється на багатьох етапах, створюються з урахуванням нових трендів, і тому на них є:

Крім цих переваг, у мережі АЗС UPG якість палива є головним пріоритетом і тому воно поставляється безпосередньо із заводу виробника та не містить жодних додаткових присадок чи домішок.

Акції на АЗС UPG – нова традиція

При відкритті нових автозаправних станцій, UPG регулярно проводять акції. Зокрема, учасники бонусної програми UPGgood можуть отримувати додаткові привілеї, які полягають у нарахуванні спеціальних балів за придбання 2 літрів палива. Їх можна буде використовувати при наступній заправці. Розмір нарахованих бонусом залежить від виду палива, що купується.

При цьому перші 1100 клієнтів, які заправляють свої автомобілі на новій АЗС UPG, зможуть отримати спеціальні подарунки, причому як смаколики (чизбургер або колу), так і корисні для автомобіля аксесуари (омивач скла або фірмовий освіжувач повітря в салоні автомобіля).

Чималу увагу громадськості також привернула нещодавно проведена акція «UPG заправляє на Мальдіви». У рамках цієї акції, яка проходила протягом двох місяців, 300 тисяч клієнтів мережі АЗС UPG, які є власниками бонусної картки, при заправці свого автомобіля від 25 літрів палива брали участь у розіграші:

Мережа якісного палива UPG є однією з найактивніших в Україні у сфері залучення до КСВ та благодійних проектів, а також у розвитку бонусної програми лояльності для своїх постійних клієнтів. Окрім акцій, які присвячуються подіям в історії UPG, компанія пропонує регулярні приємні сюрпризи для учасників програми UPGgood.

Только экстренная и самая важная информация на нашем Telegram-канале
Поделиться в Facebook
Последние новости