Топливный бизнес: как открыть автозаправочную станцию

Кількість автомобілів на дорогах з кожним роком зростає. Зростає необхідність забезпечення всіх автомобілів паливом. Крім того, водії не зацікавлені стояти у довгій черзі. Тому потрібність заправних станцій очевидна. При правильній організації та управлінні бізнес стає прибутковим. Але це не всі фактори, що впливають на успіх.

Купити все для АЗС, а також проконсультуватися з усіх актуальних питань рекомендуємо у компанії «Власна АЗС». Офіс розташований у місті Київ за адресою: просп. Повітрофлотський, 94-Б. Також зв'язатися з менеджерами можна на сайті фірми або за телефоном: 096 739 40 40.

На основі успішного досвіду та думки експертів, в сьогоднішній статті ми розповімо, як відкрити автозаправну станцію

Своя заправка або франчайзинг – що краще

На сьогоднішній день можна придбати франшизу або ж започаткувати свій власний бренд. Багато експертів стверджують, що вище вірогідність створити прибутковий бізнес на пальному, якщо купити франшизу у відомої та успішної торгової марки. Франчайзинг - популярне та розповсюджене рішення.

Якщо ви обрали франчайзинг, ви отримуєте право працювати під ім'ям вже розкрученого бренду, а також всю документацію, що необхідна. У вас буде готовий логотип, дизайн форми, стиль інтер'єру та екстер'єру, якого згідно з договором потрібно буде дотримуватися. У укладеному договорі прописуються й інші нюанси, наприклад, як розставити обладнання, встановити вивіски тощо.

За рік власник АЗС, який вибрав франчайзинг, сплачує 500 – 1000 доларів торговій марці. За фактом, це оренда його торгового знака.

Якщо ви вирішили відкрити заправку під власним брендом, вам необхідно мати всю дозвільну документацію та дбати про це, як і про якість палива. Відгуки та думки водіїв щодо якості бензину та іншого пального на заправках поширюються швидко. Тому важливо, щоб вони були позитивними.

Також необхідно створити свій логотип та фірмовий стиль, за що потрібно буде заплатити дизайнерам.

Основна документація для відкриття автозаправної станції включає:

Місцезнаходження АЗС

Один із важливих факторів, що впливає на успіх компанії, – місце для будівництва об'єкту. Експерти вважають вигідними місця вздовж пожвавлених автомобільних доріг та магістралей, поблизу розв'язок, магазинів та торгових центрів. Бажано будувати автозаправну станцію подалі від відомих компаній-конкурентів. Місцевість для будівництва повинна бути зручною, рівною і на відповідному ґрунті.

Якщо ви плануєте відкрити АЗС під власним брендом, замовте послугу будівництва компанії, яка спеціалізується на спорудженні та запуску заправок. За франчайзингом вам допоможуть представники бренду.

Обладнання

Пропонуємо ознайомитися з мінімальним набором:

Щоб відкрити АЗС, доведеться сплатити ціну від 100 000 до 500 000 доларів. Однак вдало обране місце, якісне паливо, обладнання та гарний сервіс суттєво підвищують ймовірність, що бізнес буде прибутковим.

Супутні послуги

Для залучення клієнтів рекомендується пропонувати супутні послуги. Це може бути мийка, шиномонтаж, технічне обслуговування. Також можна облаштувати готель, кафе та магазин з товарами для водіїв та пасажирів.

Придбати професійне обладнання для заправок можна в компанії «Власна АЗС». Доставка товарів здійснюється по Києву та всій Україні. Компанія гарантує бездоганний сервіс та прийнятні ціни.

Только экстренная и самая важная информация на нашем Telegram-канале
Поделиться в Facebook
Последние новости