Чудова четвірка: найпопулярніші продукти Apple

Apple - це гаджети, що відкривають космічні можливості для своїх користувачів. Вибравши їх, ви отримуєте максимальні потужності та функції, про які не могли і мріяти. Особливо якщо йдеться про 4 унікальні продукти, від яких весь світ без розуму!

Карколомні смартфони

iPhone з кожним поколінням стає все більш потужним та функціональним. В останніх лінійках вже буквально використовуються космічні технології – мова про сканер LiDAR, який раніше використовувався виключно у військово-промисловому комплексі та дослідженнях NASA. Але головна гордість Айфонов – це їхній камерний модуль та можливості у сфері створення та редагування графічного та відео контенту. В останніх поколіннях вже з'явилася можливість створювати відео голлівудського стандарту.

Неймовірно потужні ноутбуки

Macbook – це історія про компактні та легкі комп'ютери, з якими можна виконувати будь-які завдання. При цьому їх начинка має вражаючу потужність. В останніх лінійках встановлений новий фірмовий процесор М2, який перевершує всіх конкурентів мінімум на 50% за продуктивністю та швидкодією. Додатково вони посилені інноваційними графічними процесорами та системою машинного навчання Neural Engine. Для складних завдань – те, що потрібне! Плюс у них неймовірно барвисті дисплеї з рекордною частотою оновлення та колірним охопленням, що забезпечує максимальну деталізацію зображення.

Дуже розумний годинник

Apple Watch буде корисний вдень та вночі. Так-так, саме так - він аналізує ваш сон, його фаз і визначає, чи достатньо ви відпочиваєте. Серед інших функцій, яких немає у фітнес-браслетах, варто зазначити визначення рівня цукру в крові та оксигенації (насиченості киснем). Епл Вотч програватиме музику на тренуванні, дозволить прийняти дзвінок або відповісти на повідомлення - він синхронізується з Айфоном. Незамінна річ тим, хто активно займається спортом.

Функціональні планшети

iPad – це ідеальний гаджет для роботи, творчості та розваги. Маючи повноцінний комп'ютер, вони компактні і їх не складно завжди брати з собою. Використовуючи спеціальний стілус Apple Pencil, ви можете користуватися ним як професійним графічним планшетом. А у вільний час можна грати в ігри або дивитися фільми на шикарному та неймовірно реалістичному дисплеї.

Купити будь-який з девайсів на найкращих умовах пропонує мережу магазинів Apple у Києві My Cloud Store. Тут надають гарантії якості, є розстрочка, сервісний центр та швидка доставка по всій Україні.

Только экстренная и самая важная информация на нашем Telegram-канале
Поделиться в Facebook
Последние новости