Калініна та Ястремська не зіграють на турнірі в Талліні

Перші поєдинки турніру розпочнуться вже двадцять четвертого вересня. Тепер за вихід в основу Tallinn Open боротимуться всього дві тенісистки з України: Леся Цуренко та Дар'я Снігур. Ознайомитись з коефіцієнтами на їх перемогу, а також укласти парі можна в різних БК. За посиланням ви знайдете кращі букмекерські контори України.

Ангеліна Калініна не встигла оговтатись після хвороби, котра наздогнала її під час US Open, тому їй доведеться пропустити турнір. Характер захворювання на даний момент невідомий. 

Даяна Ястремська вирішила знятись з турніру через травму зап’ястка, котри вона отримала під час матчу в Словенії. Поєдинок з Еммою Радукану довелось зупинити на останньому геймі. 

Про своє рішення тенісистка розповіла на власній сторінці в Instagram. За словами Даяни, спершу вона хотіла прийняти участь в турнірі, але після всіх необхідних аналізів зрозуміла, що їй варто пройти лікування у свого лікаря в Одесі. 

Також Даяна зазначила, що її участь в турнірі Agel Open 2022, котрий проходитиме в Чехії з третього по дев'яте жовтня, наразі під питанням. 

“Я сподіваюсь, що буду готова до Острави, але не впевнена. Буду тримати вас в курсі.” — написала тенісистка

Только экстренная и самая важная информация на нашем Telegram-канале
Поделиться в Facebook
Последние новости