Правоохоронним органам на замітку: конвертаційний центр Костянтина Круглова продовжує працювати

Останнім часом почала просочувати інформація, що нібито детективи Національного антикорупційного бюро України готують масштабний арешт посадовців ДПС про участь та покриванні конвертаційних центрів. Хочемо допомогти правоохоронним органам звернути увагу на одного з найбільших та найстаріших конвертаторів України Костянтина Круглова, якого покриває керівництво податкової. У вузьких колах його називають конвертатор «круглий», стверджує Народна правда.

Конвертатор Костянтин Круглов читає лекцію в академії ДФС

Протягом останніх 10-ти років на тіньовому ринку надання послуг з мінімізацією оподаткування та конвертації готівкових коштів працює Костянтин Круглов. Безперешкодно працювати Круглову дозволяють зв’язки з податківцями, зокрема його конвертцентри активно працюють в Одеській та Дніпропетровській області. Наприклад, його кришує скандальна очільниця ДПС в Одеській області Юлія Шадевська. Про кришування скруток Шадевською було сказано і написано дуже багато. Без керівництва та куратора скруток Євгена Олейнікова не обійшлось.

Керуючий партнер холдингу Універсум Костянтин Круглов, доцент кафедри менеджменту та онтопсихології є засновником декількох десятків компанії, різного напрямку діяльності. Компанії займаються незаконною діяльністю, яка полягає в конвертації безготівкових коштів у готівку, а також наданні посадовим особам підприємств реального сектора економіки незаконних і протиправних послуг з мінімізації податкових зобов’язань. Нижче наведено частковий перелік підприємств конвертаційного центру Костянтина Круглова:

ФГ «Голоагро Бізнес» код єдрпоу 42829676;

ФГ «Золото Ниви» код єдрпоу 42829566;

ТОВ «Євро Сіетл» код єдрпоу 43596198;

ТОВ «Торговий дім офіс – маркет ХХ» код єдрпоу 43596161;

ФГ «Глуган М.М.» код єдрпоу 38874361;

ТОВ «Роланд імпекс» код єдопоу 43137732.

ТОВ «Агростєп Інвест» код єдрпоу 43723364;

ТОВ «Астар компані» код єдрпоу 43747647;

ТОВ «Агро-тех рупп» код єдрпоу 43709549;

ТОВ «Профтрейд груп» код єдрпоу 43768159;

Оборот даного конвертаційного центру за перших шість місяців 2021 року склав понад 36 мільярдів гривень. Без покровительства у високих кабінетах податкової та в правоохоронних органах не можливо розвинути таку діяльність. Тим більше що основну частину свого часу Круглов перебуває на Кіпрі, тому що має кіпрське громадянство. Раніше ЗМІ писали, що Круглов на Кіпрі вoлoдіє рoзкішним мaєткoм нa бeрeзі мoря нa 1000 квaдрaтниx мeтрів, вaртіcть якoї oцінюєтьcя в пoнaд 11 мільйoнів дoлaрів. А у 2019 році Круглов прибав нову яхту DREAMLINE DL 26, вартість якої оцінюється в понад 5 мільйонів євро. Це все оплачено з кишень платників податків, які Круглов виводить за кордон.

До речі за повідомленнями ЗМІ в Круглова з 2015 року є ще і російське громадянство. Він туди часто їздить на світські заходи. Як казав класик - в Україні заборонено подвійне громадянство, а про потрійне громадянство нічого не сказано.

Круглов не любить коли його згадують в ЗМІ в негативному контексті, тому активно зачищає інтернет простір з такими публікаціями. Адже гроші люблять тишину, а у випадку з Кругловим – «обнал» і «скрут» люблять тишу. Нижче один з прикладів.

 

Після таких публікацій, конвертатор Круглов почав відбілювати свою репутацію та проплачувати в ЗМІ замовні матеріали. Так він намагається вибудувати імідж професора Інститут психології та підприємництва. В самій назві інституту закладений аферистичний дух.

Для маскування своєї справжньої діяльності конвертатор Круглов намагається приміряти різні образи. Він є і засновником Інституту психології та підприємництва, і керівником Асоціації «Податки України» і власником фінансово-юридичного холдингу Universum. Проте насправі це все декорації, за якими стоїть банальний «обнал» та скрут.

Наостанок трохи абсурдності. Основний конвертатор України Круглов публічно взяв участь з доповіддю в науково-практичному засіданні круглого столу «Діалог бізнесу і влади: точки дотику інтересів», який відбувся в Національному університеті державної фіскальної служби України. Абсурдно звучить чи не так? Замість боротьби з такими фінансовими аферистами як Круглов, фіскали вирішили публічно прослухати його лекцію. Ще одне підтвердження того що конвертатор діє під дахом у подактівців та правоохоронців.

Пoпри вcі зaяви чиннoї влaди прo бoрoтьбу з кoрупцією тa прoтизaкoнними cxeмaми збaгaчeння, нaближeний дo Офіcу прeзидeнтa Кocтянтин Круглoв прoдoвжує відмивaти мільйoни дoлaрів. Кожен день роботи цього шахрая обходиться громадянам України в мільйони гривень. В свою чергу чиновники та  оточення Президента Зеленського багатіє великими темпами. Далі буде!

Только экстренная и самая важная информация на нашем Telegram-канале
Поделиться в Facebook
Последние новости