Вийди звідси, розбійник! Селяни прогнали нардепа-рейдера

Над Чернігівщиною літають ракети, на Сході і Півдні України йдуть запеклі бої, а хтось і далі продовжує займатись звичною справою - грабувати державу. Селяни Іванівки прогнали нардепа від округу Анатолія Гунька і просять Зеленського про його відкликання.

Селяни з Іванівки Борзнянської громади готуються до чергового витка рейдерства однойменного держпідприємства Національної Академії Аграрних Наук України. За всіма рейдерськими атаками, переконані люди, стоїть особисто  народний депутат від округу Анатолій Гунько.

Втомлені постійними рейдерськими атаками та пограбунком, мешканці сіл Іванівка та Миколаївка на зборах ухвалили рішення про розрив відносин з корумпованою НААН України та почали процедуру підготовки до розпаювання.

Анатолія Гунька, який з'явився на збори селян, люди зустріли з вигуками "ГАНЬБА!", "БРЕХУН", "ЗЛОДІЙ", "НА ВИХІД"! 

Після того як Гунько не захотів покинути залу місцевого будинку культури, люди проголосували за те, щоб нардеп покинув їхні збори. Але навіть після цього Гунько продовжував переконувати людей, що він не має стосунку до рейдерства і намагався незаконно поставити на посаду директора держпідприємства свою людину. Попереднього свого ставленика Миколу Половіка, який вісім років розкрадав держпідприємство і завдав збитків на суму в понад 120 млн грн, нардеп публічно "злив".

Селяни звернулися до Президента Зеленського з проханням зупинити свавілля Гунька і відкликати його мандат нардепа.

Нагадаємо, навколо державного підприємства "Дослідне господарство "Іванівка" пристрасті не вщухають з минулого року. Так, восени з полів господарства невідомі під прикриттям поліцейського спецназу  викрали посіви соняшнику на суму 158 мільйонів гривень. Селяни звинуватили у рейдерстві нардепа від їх округу Анатолія Гунька. Цього року протистояння продовжилось. Дійшло навіть до захоплення молодиками спортивної зовнішності контори держпідприємства та блокування його роботи. Поліція мовчки спостерігала за тим, що відбувається аж доки люди силоміць не прогнали тітушок та ставленика Анатолія Гунька.

Только экстренная и самая важная информация на нашем Telegram-канале
Поделиться в Facebook
Последние новости