Почем любовь к Гаранту Конституции?
28.10.2008 14:59
Електорально-математичним виразником цього факту є торішні результати дострокових парламентських виборів. Із 25 областей усі проголосували проти Ющенка за винятком одного із регіонів, який проголосував за діючого Гаранта.

Такою зоною «одобрямсу» була Закарпатська область. На виборах річної давності Президент гасав по всій державі і висів на усіх «бигмордах», як прапор єдиної політичної сили - «Нашої України -Народної самооборони». І у результаті цей НУ-НС тільки за Карпатами зайняв перше місце, і більш - ніде. Нагадаємо, що майже по усій Україні - у 22 областях - Блок Юлії Тимошенко був або першим, або другим, а Донбас та навколо нього - були окремо взятою зоною Януковича.

Тодішній електоральний сепаратизм закарпатців, які виступили за Ющенка, а значить проти усієї України, пояснювали по-різному. Найактивніше тлумачення поширював Секретаріат Президента, який «стороннім» поглядом стверджував, що дався взнаки високий авторитет начальника цього Секретаріату, головного закарпатця Балоги.

Що ж насправді відбувалося і відбувається на батьківщині цього «героя» - свідчать останні новини із сонячного Закарпаття. Вони сповна розкривають таємницю любові поселенців гірського краю до уродженця краю недригайлівського, з якого походить нинішній Президент.

Виборча технологія під кодовою назвою «По чому любов до гаранта Конституцій» полягає у наступному. У кожному населеному пункті із цього самого реєстрового населення вираховується 10 відсотків. Саме на таку підсумкову цифру орієнтується партія «Єдиний центр», якщо за неї проголосували б 10% виборців у кожному селі і місті.

Відтак ця квота «любителів Ющенка» розбивається на десятки. Тобто 10 ймовірних мандатів у кожній «пустографці». А далі виборча хімія перетворюється у кримінально-політичну алхімію - кожна така «графка» оживає у своїй палкій любові до партії «Єдиний центр», якщо в неї вживляється півштуки баксів. 500 - на десятку, тобто 50 зелених на одного цімбору.

Отаку формула «національної ідеї» запустив нині Балога, щоб продемонструвати усьому прогресивному людству, як глибоко демократично виборці люблять світоча європейської демократії Ющенка.

Формою контролю за стадами виборців, яких заганяють у стійло, є наявність у старшого цімбори над кожною десяткою копії паспортів решти «вільно волевиявдених» куплених душ. Про них цей опричник доповідає за формою суворою звітності від найменшого села чи хутірця - і аж до Банкової, де все ще воссідає на троні творець цього безпрецедентного балогану.

Люди, делікатні ї мало посвячені у такий витвір, як демократія імені Ющенка, можуть взяти й назвати цю електоральну кримінальщину підкупом виборців.

Однак, сам Балога і його поплічники так не вважають. Тому водночас із наведеною схемою піраміди, застосовується обмін мандатів на гроші прямо посеред білого дня. Недорого - по 200 гривень за голос.

Цими канторами стали офіси партії «Єдиний центр», куди для обміну запрошуються представники вразливих верств населення, кількість яких за режиму Ющенка виросла у геометричній прогресії.

Бо закон майнового багатства гласить, що нічого ніде не зникає, а лише перетікає з однієї кишені в іншу. Якщо, приміром, за роки торжества ідеалів Майдану особисте майно громадянина України, найближчого любого друга Президента Ахметова Рената перевалило за 30 мільярдів доларів США, тобто збільшилися у чотири рази, то відповідно кількість пограбованих ним з допомогою Ющенка жебраків теж виросло у стільки ж разів.

Тому у агітаторів голосувати за ЄЦ теперішні шанси зібрати багатий урожай на Закарпатті виросли адекватно - у 4 рази.

У реанімаційній палаті, яким нині є секретаріат президента, достеменно розуміють, що навіть найдемократичніша процедура виборів не дасть свого результату, якщо не буде залізної дисципліни.

Тому кожен цімбор, розписавшись у отриманні хабарів для підкупу «моєї нації», отримав ще й особисте звернення до земляків за власноручним підписом Віктора Івановича Балоги, яке завершується таким відвертим і благальним закликом: «Якщо на Закарпатті ви не проголосуєш за ЄЦ, то мені у Києві буде -... єц».
Василий Тернинский
Власти.net