Антисемит Леонид Даценко прошел в парламент, чтобы дискредитировать главу фракции «Батьківщина» Арсения Яценюка
18.12.2013 15:09
...Украины в 197 мажоритарном округе победу одержал выдвиженец Объединенной оппозиции «Батьківщина» Леонид Даценко. Казалось бы, парламентская фракция партии «Батьківщина» должна радоваться, но что-то не слышно радостных приветствий и бурных аплодисментов. Наверное, дело в неоднозначной репутации самого Даценко, который известен своими пещерными антисемитским взглядами и полным неприятием по этой причине лидера фракции «Батьківщина» Арсения Яценюка. Чтобы лишний раз в этом убедиться, стоит послушать ставшие достоянием общественности фрагменты откровенного интервью на политические темы самого Леонида Даценко, которое он дал журналистам издания «Час».

На Youtube каждый желающий может увидеть видео, в котором Леонид Даценко делиться своими оценками и характеристиками однопартийцам и коллегам по избирательному объединению – Юлии Тимошенко, Арсению Яценюку, Александру Турчинову. Послушав избирательные откровения «пламенного революционера» волосы стают дыбом от количества вылитой грязи и логично возникает вопрос, как человек с подобными взглядами вообще мог попасть в ряды оппозиционеров? Наверное, и в победе Даценко на округе не обошлось без власти, которой выгодно иметь в лагере оппозиции такого союзника и критика партийного руководства.

Приведем только отдельные наиболее яркие «перлы» даценковских оценок. Выводы делайте самостоятельно.

О негативном восприятии лидера объединенной оппозиции, как «жида» в Центральной Украине:

Леонід Даценко: «Я скажу, Яценюк не дуже ще й додає. У нього сприйняття таке неоднозначне в центральній Україні. Враховуючи його прив’язку, що він там "жидок" там і так далі».

О главном задании Арсения Яценюка по приватизации партии «Батьківщина» и как можно более длительного пребывания Юлии Тимошенко в тюрьме:

Леонід Даценко: «Їм вигідно (Арсенію Яценюку) бо зараз, їх головна задача виборчої кампанії приватизувати партію «Батьківщина», щоб Юля далі сиділа і тоді на президентські вибори Яценюк єдиний кандидат від опозиції».

По поводу того, как Юлию Тимошенко свои предали и что Яценюку выгодно, чтобы Тимошенко была не на свободе:

Леонід Даценко: «Якби вона вийшла вона багато б розігнали отих "мудаків", які її злили, це ж свої зливали, підставляли, вони не яких акцій не робили коли її садили. Я ж бачив як-то відбувається. Ті самі народні депутати, що вони там, лягали кістьми там, та не лягали, так "пизділи", вибач за слово, тай усе. Серйозно ніхто за неї не воював. А перше абсолютно правильно, Яценюку абсолютно вигідно, щоб була Юля не на волі і він лідер для цього».

Касательно того, что руководство «Батьківщини» во главе с Арсением Яценюком и Александром Турчиновим продавало миллионерам и олигархам места в избирательном списке с 11-го по 50-е и эти «списочники» потом перешли в фракцию Партии регионов:

Леонід Даценко: «Та це скажемо так, ну мілліардери то там в «регіонах» зараз бо влада контролює, а тут міліонери остались ще, які просто тупо заплатили за місце в списку. Там 60 (місць) десь так гарантовано прохідних, те що вони прораховують. Практично, ну 10 політиків, це керівники партій, які увійшли в об'єднання і 50 це різного калібру олігархів, які могли проплатити за список. Хто там 11-те (місце), хто 20-те (місце), хто 30-те (місце) в залежності від суми внеску».

О том, что Яценюк «трахав» Юлию Тимошенко за газовые контракты и хотел привлечь ее к криминалу:

Леонід Даценко: «Той саме Яценюк що «трахав» Юлю Володимирівну, в свій час, ще Ющенку служили, а Ющенко жалувався весь час на неї. Після цих газових угод перших, хто вийшов і сказав, що Юлю треба посадить, це був Яценюк. В 2009-му році, коли ці угоди підписалися, за які зараз оце її "трахали". Яценюк перший вийшов и сказав що це здача національних інтересів і Юлю Володимирівну треба до криміналу. Йому зараз згадують. Це ж політика!»

Касательно того, что Александр Турчинов не сел в тюрму только потому, что сотрудничает с властью:

Леонід Даценко: «Логіка проста! Якщо ти перший віце-прем’єр, то я думаю и архівів у нього більше аніж у Юлі. Хто такий перший заступник? Це той який, відповідає за всі фінансові потоки і т.д. Так що матеріалів на Турчинова більше аніж на Юлю».

По поводу того, что Яценюк уже видит себя президентом, но в Украине «жиди» никогда не были первыми лицами:

Леонід Даценко: «Він (Арсеній Яценюк)думає, що він майбутній президент України. По-перше, він глибоко помиляється, бо в нас в Україні за будь-які совецкі, царські, ніколи жиди не були першими особами… Ну, б'ють не по паспорту, а по морді».



Расшифровка видео:

ЛЕОНІД ДАЦЕНКО – Оця кампанія наша, загальноукраїнська була сильною, така вона якась млява. Оце так, кандидати по округах воюють, досить по серйозному, а загальна кампанія, крім цих білл-бордів, крім реклами по телебаченню : "Ми їх зупинимо!"

ЖУРНАЛІСТ - А чому? Я не можу розуміти, чому вас не підтримує, приїжджав же в Черкаси Яценюк ото був?

ЛЕОНІД ДАЦЕНКО – Мав бути. Я скажу Яценюк не дуже ще й додає. У нього сприйняття таке не однозначне в центральній Україні. Враховуючи його прив’язку, що він там "жидок" там і так далі. Все таки Тимошенко он зараз в тюрмі, люди ще на це реагують, була б вона на воли, може не так реагували.

ЖУРНАЛІСТ - Але мені здається, що їм даже вигідно, щоб вона сиділа. Яценюку імено скажем.

ЛЕОНІД ДАЦЕНКО - Ясно що їм вигідно, а як же! Їм вигідно бо зараз, їх головна задача виборчої кампанії приватизувати партію Батьківщина, щоб Юля далі сиділа и тоді на президентські вибори Яценюк єдиний кандидат від опозиції. Все просто. Янукович вже вляпався, що посадив її, тепер росхльобує перед Америкою, Європою, кожен день йому вставляють в одне місце.

ЖУРНАЛІСТ - Мені здається, що йому Юля б наштовхала йому.

ЛЕОНІД ДАЦЕНКО – Якби вона вийшла вона багато б розігнали отих "мудаків", які її злили, це ж свої зливали, підставляли, вони не яких акцій не робили коли її садили. Я ж бачив як-то відбувається. Ті самі народні депутати, що вони там, лягали кістьми там, та не лягали, так "пизділи", вибач за слово, тай усе. Серйозно ніхто за неї не воював. А перше абсолютно правильно, Яценюку абсолютно вигідно, щоб була Юля не на волі і він лідер для цього.

ЖУРНАЛІСТ - Може й дійсно! В їхніх списках, мені здається понабирали отаких мультиміліонерів, міліонерів.

ЛЕОНІД ДАЦЕНКО - Та це скажемо так, ну мілліардери то там в регіонах зараз бо влада контролює, а тут міліонери остались ще, які просто тупо заплатили за місце в списку. Там 60 (місць) десь так гарантовано прохідних, те що вони прораховують. Практично, ну 10 політиків, це керівники партій які увійшли в об'єднання і 50 це різного калібру олігархів, які могли проплатити за список. Хто там 11 (місце), хто 20 (місце), хто 30 (місце) в залежності від суми внеску. Зібрали ці кошти, компанія млява, вони казали що таким політикам як Даценко, які там не мають бізнесу і т.д... Готові помогти із штабу. Скільки залишилось до кінця? Жодної копійки через штаб на виборчу кампанію, оце тобі підхід!

ЖУРНАЛІСТ - Я ж говорю, що особенно тих що вони понабирали міліонерів, мілліардерів скажу, я сомніваюсь, що чимось вони вам помогають.

ЛЕОНІД ДАЦЕНКО - Вони навпаки ще шкодять, інколи. Ті штаби, які працюють таке враження наче проти кандидатів. Той саме Яценюк що «трахав» Юлю Володимирівну, в свій час, ще Ющенку служили, а Ющенко жалувався весь час на неї. Після цих газових угод перших, хто вийшов і сказав, що Юлю треба посадить, це був Яценюк. В 2009-му році, коли ці угоди підписалися, за які зараз оце її "трахали". Яценюк перший вийшов и сказав що це здача національних інтересів і Юлю Володимирівну треба до криміналу. Йому зараз згадують. Цеж політика!

ЖУРНАЛІСТ - Мені кажеться, що Турчинов працює з владою, тому він і не сидить. Якби не працював був би там де і вона. Мені так здається.

ЛЕОНІД ДАЦЕНКО - Логіка проста! Якщо ти перший віце-прем’єр, то я думаю и архівів у нього більше аніж у Юлі. Хто такий перший заступник? Це той який, відповідає за всі фінансові потоки і т.д. Так що матеріалів на Турчинова більше аніж на Юлю. Юля вона така більш публічна, скажем, голова Уряду, це политична особа, а перший заступник це який займався ...

ЖУРНАЛІСТ – Ви думаєте її випустять?

ЛЕОНІД ДАЦЕНКО - Тепер вже питання. Яценюку вигідніше стартувати коли він буде в меншості в Верховній Раді, що він в опозиції, опозиційний кандидат у президенти.


ЖУРНАЛІСТ – Може бути таке, що Юля прийде і Яценюка убере?

ЛЕОНІД ДАЦЕНКО - Так це ж всі розуміють, якщо Юля виходить, Яценюк відходить на другу роль, а вона першу займає. Воно ж видно не озброєним оком. Навіть той хто не в політиці, якщо так прикинути от виходить Юля, що відбувається з Яценюком з тими лідерами, які сьогодні є, вони ж на другий план відсуваються. Юля їх зразу за пояс заткне, мало того ще й повигоняє з позором.

ЖУРНАЛІСТ – то й вигідно другу політику толкать і других людей?

ЛЕОНІД ДАЦЕНКО - Абсолютно! Просидівши вже більше року в тюрмі, що вона трошки по іншому дивиться на цих клієнтів які. Я розумію що вона стурбована и не може говорити, якісь речі бо це ж наче її команда, що не від неї якісь гадості проти своїх же йшли. А якби вийшли то багатьох не дорахувалися. Я ж сказав, що їм таких людей не треба ні владі ні Яценюку, опозиціонери які мають свою думку и могли її відстоювати.

ЖУРНАЛІСТ - Ну він так красиво все розказує.

ЛЕОНІД ДАЦЕНКО- Він мусить це все робить, бо виходу в нього не має. Він має стартувати. Він думає що він майбутній президент України. По-перше він глибоко помиляється, бо в нас в Україні за будь які совецкі, царські, ні коли жиди не були першими особами, а його приєднали до, хоч він відмазується каже що в нього там сім'я...

ЖУРНАЛІСТ - А він же жид, да?

ЛЕОНІД ДАЦЕНКО - Ну, б'ють не по паспорту, а по морді. Українці якось вони дивляться, великі підозри.

ЖУРНАЛІСТ - От когда раньше був геноцид, то, ми ніколи не були под євреями. Бо саме страшне це коли ми були под євреями...

ЛЕОНІД ДАЦЕНКО - Зараз це відбувається.