Дружина Євгена Мураєва розлучилась з ним через «втрату поваги»
15.08.2018 16:45

Дружина скандально відомого народного депутата Євгена Мураєва Валерія подала на розлучення з ним через втрату поваги. Про це стало відомо з рішення Дзержинського районного суду Харкова.

Валерія Мураєва подала на розлучення ще у березні 2017 року. У рішенні суду зазначено, що причиною такого кроку стала «втрата поваги, непорозуміння та різниця інтересів». Також зазначається, що Валерія та Євген Мураєв припинили спільне життя ще до офіційного розлучення.

«Судом встановлено, що через непорозуміння та втрату поваги одне до одного подружжя втратило почуття взаємної любові та поваги, а шлюбно-сімейні відносини були припинені», - говориться у рішенні.

Сам Євген Мураєв позовні вимоги визнав та не заперечував проти їх задоволення.

Шлюб Євгена та Валерії Мураєвих був зареєстрований в листопаді 2004 року у Харкові. Після розлучення, яке набрало законної чинності у квітні 2017 року, дружина політика вирішила залишити його прізвище.

Раніше ЗМІ повідомляли про те, що новою обраницею Євгена Мураєва стала молода актриса Катерина Гордієнко, яка знімається у російських серіалах. «Саме заради неї політик залишив свою офіційну дружину Валерію Мураєву. Двоє спільних дітей, які є у Мураєва та його вже колишньої дружини, не стали аргументом для нардепа, щоб не піддатися на спокусу молодої актриси і не йти з сім'ї», - пише видання «Відкрита Україна».

Про те, що справжньою причиною розлучення Мураєвих може бути зрада політика, писало у 2017 році видання «Комментарии». «Їхнє (Валерії та Євгена Мураєвих – ред.) сімейне життя зазнало краху три місяці тому (стаття опублікована в серпні 2017 року - ред.): Мураєв розлучився зі своєю дружиною і одружився на невідомій нікому 19-річній фотомоделі. Валерія залишилася одна з двома дітьми….», - писали журналісти.

«На людях» і в соціальних мережах Валерія та Євген Мураєви намагаються не афішувати взаємну неповагу, а навпаки, створюють враження підтримки одне одного. «Мураєв попросив Валерію зробити вигляд того, що між ними немає ворожнечі. А насправді, вони навіть не спілкуються. Вся ця «підтримка» - лише заради гарної картинки та для того, аби політична кар’єра Мураєва не канула в Лету. Проте після наступних парламентських виборів їхні шляхи розійдуться остаточно, не зважаючи на спільних дітей, яких Мураєв і зараз не надто підтримує», - зазначає джерело, обізнане з подіями.

Євген Мураєв – позафракційний народний депутат. Раніше входив до фракції «Опозиційний блок». Голова політичної ради партії «За життя».

Мураєв відомий своїми українофобськими поглядами. У червні 2018 року він заявив, що політичний в'язень режиму Кремля Олег Сенцов «готував вибухи та підпали» і «для частини населення є терористом». Це викликало негативну реакцію низки політиків. Зокрема, депутат Верховної Ради Сергій Пашинський звернувся в СБУ та до Генпрокуратури з вимогою порушити кримінальну справу щодо Мураєва за статтями «державна зрада» і «завідомо неправдиве повідомлення про вчинення злочину», а віце-спікер парламенту Ірина Геращенко запропонувала колегам бойкотувати ефіри NewsOne до отримання публічних вибачень його власника «перед Сенцовим та усіма політв'язнями».