Правоохоронники збрехали Авакову, дезінформувавши його
26.06.2014 14:41

Правоохоронники збрехали Авакову, дезінформувавши його

Правоохоронники збрехали, що виїздили для перевірки і припинення розриття невідомою технікою підніжжя пам’ятки археології «Городище» у с. Ходосівка Києво-Святошинського р-ну Київської області.

Здавалося б, очевидно, що роботи навколо пам’ятки мають бути зупинені владою, яка має берегти національне надбання держави. Проте відповіді, отримані мною від контролюючих органів, дуже мене здивували і розчарували. Як виявилося, мої звернення проігнорували.

Міністр Аваков надав відповідь на моє звернення, що підрозділами МВС проведена перевірка порушення. У свою чергу начальник Києво-Святошинського РВ Головного управління МВС в Київській області повідомив, що роботи на ділянці припинені ще у серпні 2013 року, на виконання припису Управління культури і туризму Київської обласної державної адміністрації. 

Проте, як повідомили мені місцеві жителі, роботи тривають й досі і не припинялися. Очевидно, що правоохоронники або зовсім не виїздили на місце і не мають уявлення про те, що відбувається на місцевості, або прикривають злочинців, замилюючи мені очі «красивими» відписками, таким чином не лише сприяючи руйнації пам’ятки, а й підставляючи свого міністра.

Поки Аваков зайнятий важливими подіями, пов’язаними з терористами на Сході, ті міліціонери, які ухилилися від поїздок в зону АТО, продовжують «кришувати» бандидитів. Інакше оцінити ту дезінформацію, яку вони підсунули своєму міністру, я не можу.

Повторно звернувся до Міністра внутрішніх справ з інформацією про те, що його підлеглі підставили його дезінформувавши. Крім того, попросив Міністра дати доручення - провести розслідування і покарати правоохороників, які надають неправдиву інформацію не лише громаді, а й власному міністру.