Олеся Яхно. Україна сьогодні: бренд чи брєд?
11.05.2018 14:06

Олеся Яхно. Україна сьогодні: бренд чи брєд?

Насправді дуже важливо, яка ідея закладається в цей бренд, тому що візуалізація, яка днями була представлена громадянам, — це лише зовнішній вигляд ідеї, не більше. Мені б хотілось трошки більше почути від тих, хто був залучений в процес створення цього проекту, хто його презентував: які ж все-таки ідеї закладалися і закладаються в сам цей бренд, тому що однієї візуалізації — не вистачає, цього занадто мало.

Питання, чи потрібен він, чи ні, той бренд — мені здається, що нічого поганого в цьому немає, якщо він з'явиться. Думаю, що він більше орієнтований не в середину країни, а все-таки більше ззовні для того, щоб була якась прив'язка або впізнаваність України в різних контекстах.

Але знов-таки, важливо, яка ідея закладалась в цей бренд. А її розробка має бути на професійному рівні тих, хто цим займається і тих, хто має це напрацьовувати, тому тут взагалі важко щось радити. Ясно, що це повинен бути позитивний образ.

Просто важливо, щоб той, хто це робить або зробив, якщо вже був презентований цей бренд, пояснив саму ідею, адже поки що окрім інформації про те, що наша компанія рак напрацьовувала бренд з британцями, більше нічого не відомо. Тому потрібно, в першу чергу, виходити від ідеї і далі її візуалізовувати в тому чи іншому вигляді.