Роман Чайка. Інформаційні маніпуляції, впливи і темники
06.02.2020 12:26

Роман Чайка. Інформаційні маніпуляції, впливи і темники

Цензура була у всіх власних командах, які приходили, може, за винятком двох коротких періодів — за Ющенка, за Порошенка принаймні таких вже зовсім прямих алюзій, що ми хочемо цензуру і карати всіх, не було.

В принципі, завжди пробували знайти варіанти. Останній варіант був достатньо катастрофічний — закони 16 січня “Колісніченка-Ківалова”.

Тепер в новий законопроект “про медіа” ще включені такі новини, які треба відрегулювати, які стосуються інформаційного впливу ворогів та їх агентів впливу на території України. Але за цією ширмою ховається абсолютна безпорадність власної команди реагувати адекватно на будь-яку критику.

Мав час подивитися авторський колектив всіх цих законів: в них беруть участь люди, які свого часу займалися інформаційними маніпуляціями, впливами, темниками і т.д. Ну і ще пару абсолютно недолугих людей, які ще табличку множення не здали, а їх підписали в автори цього закону. Судячи з того, що вони витворяють останній тиждень, вони цей закон ухвалять. Де забракне голосів, де принципові депутати від “Слуги народу” відмовляться голосувати, там обов'язково підтягнеться Партія регіонів під назвою ОПЗЖ.