Тарас Чорновіл: Коли холодильник переможе телевізор, комусь доведеться тікати в Ростов
20.05.2020 13:05

Тарас Чорновіл: Коли холодильник переможе телевізор, комусь доведеться тікати в Ростов

Коли нам показують, що 57% довіряють Зеленському — це маніпуляції з трактуванням даних соцдосліджень. Тому, що плюсують тих, хто повністю довіряє, частково довіряє та більше довіряє, ніж не довіряє.

Що стосується того, звідки береться така висока підтримка, бо результати роботи повністю провальні по всіх статтях, може, єдиний позитив, що вони нарешті на законодавчому рівні зняли заборону на продаж землі, але для більшості респондентів під час опитування це негативна позначка, це для мене поки що єдина позитивна позначка.

Тому звідки береться така позиція? А це вже маніпулювання свідомістю. Подивиться, скільки людей Зеленський призначив зі свого бізнес-оточення, які протягують його серіали. Як стільки років можна тримати публіку на найтупіших серіалах. Подивився півсерії “Сватів” і зрозумів, що такого дивиться не можу. Як можна дивитися серіал “Слуга народу”, це ж дебілізація повна.

Але треба визнати, що в цьому вони професіонали. Ви берете найтупіший сценарій і на цьому створюєте певний його імідж і слідкуєте за реакцією: починають люди були чимось невдоволені — ви починаєте перегравати в другій бік. От так саме і вони. Появилась тенденція на падіння рейтингу — скинули баласт.

Баластом виявився уряд Гончарука — розмазали, як має бути. Зараз беруть у владу Саакашвілі — це великі граблі, які рано чи пізно дадуть по самому Зеленському. Але Саакашвілі вміє працювати на господаря доти, доки йому будуть говорити, на кого команда “фас!”. Скоріш всього він буде більш спеціалізуватися на Шмигалі, розказувати, що уряд все робить погано. І буде створюватися дуже хороша картинка, що президент у нас дуже хороший парень, але ж виконує не він. Але ж у нас народ не звик думати головою. Тому вони сьогодні діють за принципом створення весь час якоїсь інтриги. Наприклад, повернення полонених — так полонених повинні були всіх поміняти в один раз за рішенням Паризького саміту. На той час у нас було 260 полонених, а Зеленський повіз у Париж 72 прізвища. Чому? Бо не можна всіх одразу поміняти, треба розтягувати задоволення, щоб народу весь час вкидати позитив.

А негатив на Гончарука повісили, на Рябошапку, зараз на Шмигаля повісять. От такі технології, що винен хтось інший. Такі “серіали” тривають роками. Єдине, що наступає дуже сумний момент, коли холодильник перемагає і домінує над телевізором. От тоді вже все, і тоді вже треба дуже швидко пакувати речі та тікати в Ростов.