Дмитро Капранов. До нас переселяться араби, китайці і вся Африка
29.01.2021 16:27

Дмитро Капранов. До нас переселяться араби, китайці і вся Африка

Мінкульт закупив за державний кошт книжки про двох принцес та їх кохання. Дискусія з приводу одностатевих відносин ведеться вже давно, хоча нині вона не на часі. Виявляється, що ці крайні прояви дивацтва доїхали і до нас.

Взагалі це злочин перед соціумом, за таке руки рубати треба, образно кажучи, але ця риторика сьогодні вважається прогресивною, і фактично в публічному просторі це дуже підтримується європейськими грантами і вважається прогресивним. Тому ті слова людей, які зберегли здоровий глузд, сприймаються архаїчними, консервативними і т.д. Цим треба перехворіти, тому що шкода від цього очевидна, але суспільство її не зрозуміє, поки не відчує на собі. Тому, на жаль, це хвороба, яка буде мати серйозні наслідки, і ковід тут відпочиває.

Але ми приречені, поки суспільного немає імунітету на такі провокації. Суспільний імунітет — це коли суспільство правильно реагує. У нас суспільство в основному не помічає цього, і це єдина його здорова реакція. А от те, що ми не помічаємо, саме це й захоплюють ліваки. Фрейд-марксизм, він і є фрейд-марксизм. Франкфуртську школу ніхто не відміняв. Це її задача зруйнувати буржуазне суспільство, от вона і руйнує, вони роблять свою роботу, а нам треба вчитися захищатися.

Щодо пропаганди серед дітей та підлітків таких книжок, важко говорити, зараз різні діти, та й в принципі, статевий розвиток зараз ранній, вже в 12-14 років відбувається гормональна революція. Їм треба пояснювати вже по-іншому. А ось саме ця книжка для малючків. І малючкам однаково, що таке традиційні сексуальні стосунки, що нетрадиційні, у них інші інтереси.

Десь дітям психологи говорять: намалюй свою родину. І він малює: тато, мамо і я посередині. І такий стереотип родини ці пропагандисти намагаються зруйнувати за допомогою подібної літератури і подібної пропаганди. Тобто продуктивну родину, яка родить дітей, яка зміцнює суспільство, підміняється, і в еквівалент ставиться родина непродуктивна, яка не може плодити дітей, яка є глухим кутом. Про це говорить французька марксистська школа.

На жаль, шанси є, що все-таки почнеться пропаганда одностатевих відносин і в школах та ВУЗах. Доки ця риторика бере гору, і в так званому просунутому прошарку це все вважається нормальним. Хоча насправді, в принципі, для соціуму така поведінка не конструктивна, тобто вона не просуває вперед, вона не дає наступних поколінь. Тому, безумовно, соціум не зацікавлений в такій поведінці. Ми ж не проти індивідуальних захоплень. Ніхто не проти отримувати задоволення. Є стара приказка: кожен дроче як захоче. На здоров'я, це ваше діло.

Але оскільки соціум зацікавлений в продовженні роду, в збереженні максимуму генетичних варіантів для того, щоб розвиватися біологічно, то соціум не карає за неправильну поведінку, а пропагує і підтримує продуктивну поведінку. Тобто задача соціуму підтримувати продуктивну поведінку, а не карати за непродуктивну. А тут виходить, що ми починаємо підтримувати непродуктивну поведінку. І люди, які захоплюються саме такою поведінкою, вони не дадуть наступних поколінь, а значить, тут будуть жити ті, у кого поведінка продуктивна. Араби сюди переселяться, китайці, Африка вся готова - на наше місце. На жаль, це працює так. Тобто можна говорити про права людини, але права людини не порушуються, якщо ти її не б'єш і не забороняєш.

Це все злочин, безумовно. Нам доведеться ще боротися із наслідками досить довго і болісно. Але ж якщо такі дурні не дадуть потомство, нам же легше буде, правда ж?