шашлык Зеленский журналист
07.06.2021 14:41

Роман Чайка. Ходити і їсти шашлики до Зеленського — це не журналістика

Роман Чайка вважає, що зустріч Зелеського на шашликах із журналістами - це плагіат того, що свого часу робив Янукович.

Про це український журналіст та ведучий політичного ток-шоу «5 копійок» розповів Інтернет-виданню Новости Украины — From-UA.

Коментуючи зустріч президента із журналістами на шашликах та відповідаючи на питання, чи не варто це було робити таємно, Чайка зазначив, що до офіціозу це немало ніякого значення і розповів про своє дежавю.

«Ні не скритно — це не мало ніякого відношення до зустрічі, скажімо так, без краваток, чи якоїсь прес-конференції чи інших контактів. Журналісти і влада — це діаметрально протилежні дві точки у нашій країні, і, відповідно, ходити і їсти шашлики — це зовсім не журналістика. Але практика, як казав Віктор Федорович Янукович, “ручних собачок”, вона ж незмінна. Якщо хтось не вірить, хай витягне стару фотку з Ганою Герман - виникає дежавю з шашличками сьогоднішніми», - наголосив він.

Телеведучий також зазначив, що там, де є деякі журналісти, самої журналістики не існує.

«Мені здається, що прийти у гості на особисте замовлення — це одна справа, а тусовка за професійною ознакою у день журналіста перетворюється в черговий відосик “я і мої собачки”. Я вже не говорю про те, що нічого не міняється: Янукович на пеньочках, а потім ці самі пеньочки перенести на Зеленського. Як кажуть, там, де Голованов, Шустрий і другие Гордони, журналістика не гуляє», - резюмував співрозмовник.